Η εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου: “Θέλω όσο τίποτα ένα παιδί!”

“Ο Φίλιππος θεωρώ ότι θα γίνει υπέροχος μπαμπάς, όπως είναι θαυμάσιος και ως σύντροφος”, αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στη Real Life και μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο που μετρά ένα χρόνο… ευτυχίας!
Το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο… Οι δυο τους πέρασαν μαζί έξι μήνες το καλοκαίρι στη Μύκονο, έκαναν πολλά ταξιδάκια και πλέον συγκατοικούν! “Μένουμε μαζί, περνάμε υπέροχα, έχουμε μια υγιή και δυνατή σχέση που μετρά περίπου ένα χρόνο, αλλά όχι δεν κάνουμε σχέδια για την ώρα, γιατί είμαστε μικροί”, είπε.

Δεν δίστασε όμως να μιλήσει για την αδυναμία που έχει στα μωρά και να αποκαλύψει πως θέλει να γίνει μητέρα… “Θέλω όσο τίποτα ένα παιδί! Τα λατρεύω τα παιδιά, έχω τρομερή σχέση μαζί τους, τρελαίνομαι να παίζω μαζί τους και, ναι, θέλω πολύ να αποκτήσω, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Είναι κάτι που θέλω πολύ!”.

Όσο για το αν είναι ευτυχισμένη; Η απάντησή της τα λέει όλα… “Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Είμαι καλά και επαγγελματικά και κυρίως προσωπικά και αυτό μετρά πολύ για εμένα”.

Read More

And More