Εικόνες χάους στο κέντρο της Αθήνας!

Βγήκαν οι σκούπες του Δήμου πριν καν ξημερώσει για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, όμως όλα δείχνουν ότι υπήρξε και άλλου τύπου σκούπα ήδη από χθες με στόχο να διώξει τον κόσμο από το Σύνταγμα. Όσοι τόλμησαν να πουν στα ΜΑΤ “φύγετε από την πλατεία” ή “μη ρίχνεται χημικά” κατάληξαν στο νοσοκομείο για ράμματα στο κεφάλι

Οι καταγγελίες πέφτουν βροχή. Τα “ντοκουμέντα” αφήνουν έκθετους πολλούς. Πολλοί μιλούν για “αστυνομική εκτροπή” για επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων πολιτών ακόμη και γιατρών από αστυνομικούς, υπάρχουν μαρτυρίες πως εμποδίζονταν ακόμη και ασθενοφόρα να φτάσουν στην πλατεία, ενώ οι γιατροί αναγκάζονταν να μεταφέρουν τραυματίες με το μετρό!
Οι “τόνοι” χημικών στο Σύνταγμα μαζί με πλάνα αστυνομικών να “οδηγούν” κουκουλοφόρους ή κρανοφόρους στη Βουλή γεννούν υποψίες σε πολλούς και σε άλλους τόσους… βεβαιότητες.

Η εικόνα σήμερα είναι εικόνα διάλυσης. Η πλατεία Συντάγματος είναι κατεστραμμένη, αλλά και επικίνδυνη σε κάποια σημεία για τους πολίτες.
Η χρήση χημικών που γινόταν ήταν το λιγότερο υπερβολική, Τα ΜΑΤ ήταν αποφασισμένα να διώξουν τους πάντες από την πλατεία Συντάγματος και μάλιστα έφθασαν σε σημείο να πετούν μέχρι και πέτρες, ενώ χημικά έριξαν μέχρι και στην είσοδο του Μετρό, όπου έβρισκαν καταφύγιο οι διαδηλωτές, αλλά και οι κουκουλοφόροι. Τα ΜΑΤ αργά το βράδυ φαίνεται πως κατάφεραν να αδειάσουν το Σύνταγμα είτε από κουκουλοφόρους είτε από ειρηνικούς διαδηλωτές με χημικά που δεν έχουν ξαναριχθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Δες video:

Read More

And More