Κ. Κρομμύδας στο ”Μίλα”: O κόσμος με μισεί μέσα από το ρόλο του Σωτήρη στη “Ζωή της Άλλης”

Ο Κώστας Κρομμύδας φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Μαρία και την Τζούλη για τις εξελίξεις στη σειρά που πρωταγωνιστεί, τον ρόλο του σ’ αυτή και την ταύτιση του κόσμου. Ο ”σατανικός” γιατρός από τη σειρά ”Η Ζωή της Άλλης”, μίλησε και για την ζωή του στην επαρχία:

”Μεγάλωσα στα Τρίκαλα, είχα την τύχη να μεγαλώσω εκεί. Έφυγα από εκεί για να σπουδάσω στην Αθήνα… Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μια πόλη έξω από το κέντρο της πόλης και τα βιώματά μου είναι πολύ δυνατά και έντονα, έζησα πολύ στην ύπαιθρο, με όλες βέβαια τις δυσκολίες που εμπεριείχε αυτό, αλλά ήταν πολύ όμορφα χρόνια και πιστεύω ότι πήρα πολλά εφόδια από αυτό. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη, τις δύο αδερφές και τον αδερφό μου. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια, με έχουν στηρίξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι σήμερα δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχα την στήριξη της οικογένειάς μου… Οι αδερφές μου με στηρίζουν μέχρι σήμερα… Παρόλο που ήταν δύσκολα -οικονομικά- χρόνια, ήταν ευτυχισμένα.”

Σχετικά με την ταύτιση του κοινού…
”Εγώ (σαν Κώστας) δεν έχω φάει κανέναν -κάτσε γιατί θα βγω και έξω και θα φάω ξύλο από κανέναν. Σαν Σωτήρης, έχουμε καθαρίσει αρκετούς με την Ξένια… Δεν είναι ξεκάθαρο -κι αυτό μ’ αρέσει- το αν τα κάνω όλα αυτά μόνο εξαιτίας του πάθους μου για μια γυναίκα. Ο Σωτήρης θέλει λεφτά, θέλει δόξα, να εκδικηθεί την οικογένεια που τον άφησε εκτός… Πολύς κόσμος με μισεί μέσα από αυτόν τον ρόλο. (γέλια)

Αληθινά, είναι λίγες οι φορές που έχουν αντιδράσει άσχημα και υπερβολικά. Ρίχνουν κανά βρισίδι… (γέλια) Το χειρότερο: Ήταν τα πρώτα επεισόδια και ήμουν με την κόρη μου – 3 μηνών – στο σούπερ μάρκετ, στο ταμείο. Και με το που με βλέπει η ταμίας -κι ενώ είχα αγκαλιά την κόρη μου- αρχίζει να φωνάζει, μπροστά σε όλον τον κόσμο ”Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο, αυτά που κάνεις…”. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι έκανε πλάκα, αλλά τελικά αναγκάστηκα και έφυγα από το ταμείο. Ο κόσμος ταυτίζεται τόσο πολύ…”

Οι καλοί και οι κακοί…
”Οι πραγματικά κακοί άνθρωποι έχουν άσχημο πρόσωπο. Όσο όμορφα χαρακτηριστικά κι αν έχουν, αυτά αλλοιώνονται. Το πιστεύω αυτό…”

Ο ”Σωτήρης” και οι χειρότεροι από αυτόν άνθρωποι τριγύρω μας
”Αν ανοίξεις τις εφημερίδες, κάθε μέρα βλέπεις ανθρώπους, που κακοποιούν τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους. Προχθές διάβαζα ένα άρθρο για τα κακοποιημένα παιδιά. Από μηνών μέχρι 3 ετών κακοποιούνταν μέσα στο σπίτι από τους γονείς. Και σεξουαλικά και ξύλο. Πώς ένας πατέρας ή μια μάνα χτυπά ένα βρέφος μηνών; Ο Σωτήρης είναι άγιος μπροστά σε αυτούς…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More