Σοβαρό ατύχημα είχε ο αρχισυντάκτης του ”Πρωινό mou”!

Την Τετάρτη το πρωί και λίγα μόλις λεπτά πριν το ”Πρωινό Μou” βγει στον αέρα, ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, έκανε τους πάντες να χάσουν το χρώμα τους.

Ο Γιάννης Καφάτος, όπως κάθε πρωί, έτσι και την Τετάρτη, κατέβαινε την κυκλική μεταλλική σκάλα, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του πλατώ, για ν’ αφήσει τ’ απαραίτητα χαρτιά στον πάγκο των συνεργατών του. Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Espresso”, αρκετά σκαλιά, πριν το τέλος, ο Γιάννης γλίστρησε κι έπεσε, χτυπώντας έτσι στα σίδερα το πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Όσοι συνεργάτες του, βρίσκονταν εκείνη την ώρα κοντά, άκουσαν ένα πολύ δυνατό θόρυβο και μια φωνή και μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί, έτρεξαν αμέσως για να τον βοηθήσουν. Τρομαγμένοι όλοι τους, τον βρήκαν σχεδόν ημιλιπόθυμο. Δεν μπορούσε να κουνηθεί και ζαλιζόταν.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο γραφείο τους, σε άλλο όροφο και συζητούσαν για τα θέματα της εκπομπής, με αποτέλεσμα να μην πάρουν είδηση τι συνέβη. Λίγο αργότερα, οι συντελεστές της εκπομπής προσπάθησαν να κρατήσουν το ατύχημα του Γιάννη, μακριά από τη Φαίη, που σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, αλλά όταν το έμαθε τρόμαξε πολύ και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη.

Ο παραγωγός της εκπομπής, Γιάννης Γιαννούλας, αμέσως μετέφερε τον αρχισυντάκτη του ”Πρωινό mou” σε ιατρικό κέντρο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο αρχισυντάκτης είχε πάθει διάσειση κι έφερε αρκετές κακώσεις.

Σήμερα η Φαίη, στην αρχή της εκπομπής κι αφού ευχήθηκε στο κοινό Καλό Μήνα, είπε: ”Θέλω να στείλω την αγάπη μς και τα φιλιά μας, στον αρχισυντάκτη μας, Γιάννη Καφάτο, που είχε τις προάλλες ένα μικρό ατυχηματάκι εδώ, στις σκάλες. Αλλά όλα είναι καλά, ευτυχώς. Μου έστειλε, λοιπόν, μήνυμα και μου είπε να βάλω παραγελλιά, το τραγούδι ”Κόκκινο κραγιόν” για να του φτιάξω τη διάθεση.”

Read More

And More