Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.04.2011 | 09:36

Το κρατικό κανάλι της Αυστραλίας δεν θα μεταδώσει το βασιλικό γάμο;

Το κρατικό κανάλι της Αυστραλίας δεν θα μεταδώσει το βασιλικό γάμο;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο πρίγκιπας Κάρολος έδωσε εντολή! Για την ακρίβεια δεν θα μεταδοθεί μια συγκεκριμένη εκπομπή που θα έκανε και τους τοίχους του Μπάκιγχαμ να ... κοκκινίσουν.

Στο πρώτο κρατικό κανάλι του ABC1 είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί η τελετή όπως θα την μετέδιδε το BBC. Στο δεύτερο κρατικό κανάλι όμως (ABC2) θα μεταδιδόταν η εικόνα από το ABC1, αλλά η σατυρική του ομάδα Chasers θα σχολίαζε με χιούμορ την τελετή.
 
Το χιούμορ των μελών της ομάδας Chasers θεωρείται "ακραίο" και ο γραμματέας του πρίγκιπα Κάρολου επικοινώνησε με την διεύθυνση του ABC και εισηγήθηκε το "κόψιμο" της εκπομπής των Chasers.
 
"Αν η εκπομπή τους βγει στον αέρα, τότε δεν θα σας δώσουμε εικόνα", φέρεται να είπε ο κ. Πάτρικ Χάρισον. Το ABC συμμορφώθηκε αν και δηλώνει "απογοητευμένο" από την απόφαση.
 
Η απαγόρευση όμως ενόχλησε τους Αυστραλούς. "Να ένας άλλος λόγος για να κόψουμε τα δεσμά μας με τη μοναρχία" σχολίασε ο δημοφιλής ραδιοσχολιαστής Νιλ Μίτσελ
 
Αξίζει να σημειωθεί πως και άλλα αυστραλιανά κανάλια έχουν προγραμματίσει, παράλληλα με την "σοβαρή" κάλυψη του γάμου, να έχουν και την "εύθυμη" εκδοχή του σε άλλες συχνότητές τους, αλλά εδώ το Μπάκιχαμ (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δεν έχει επέμβει.

                                            
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:13

Top 10