Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου για την πρωθυπουργό της Αυστραλίας!

Ένα ξεχωριστό τρόπο για να της κάνει πρόταση γάμου δίαλεξε ο σύντροφος της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard, Tim Mathieson. Αν και ο ίδιος δεν είχε συζητήσει μαζί της το ενδεχόμενο να παντρευτούν αποφάσισε να την ξαφνιάσει κάνοντάς της πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε σε γνωστή εφημερίδα.

“Για την ώρα περνάμε καλά. Είμαστε και οι δυο ικανοποιημένοι από την σχέση μας και δεν θέλουμε να μπούμε σε καλούπια. Ελπίζω όμως όταν κάποια μέρα θα την ζητήσω σε γάμο να μου απαντήσει θετικά”, είπε ο Tim Mathieson.σε συνέντευξή τους στην “Herald Sun”.
“Θέλω να της κάνω πρόταση γάμου”, δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βιάζεται.
Ακόμη, ο ίδιος μίλησε για τη γνωριμία του με την πρωθυπουργό της Αυστραλίας, τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους και την παρουσία τους στο βασιλικό γάμο του William και της Catherine στο Westminster Abbey. Ο Tim αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κομμωτήριο όπου εργαζόταν αλλά δεν ήταν πελάτισσά του.
Ο Tim πάντως θέλει να προχωρήσει με τον παραδοσιακό τρόπο και κάποια στιγμή να την κάνει επίσημη πρόταση γάμου. Αν και οι δυο τους έχουν διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, αφού ο Tim είναι θρήσκος, ενώ η Gillard έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι άθεη, οι δυο τους φαίνεται να ταιριάζουν σε πολλά και να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.

Read More

And More