“Να φροντίζετε την οικογένεια μου” – Θρήνος στο Ηράκλειο για την αυτοκτονία του γνωστού επιχειρηματία

Στο γραφείο του τραγικού αυτόχειρα βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα που απευθύνονταν σε διαφορετικούς παραλήπτες που έδιναν εξηγήσεις και οδηγίες…
Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν χτες το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία που το πρώι της περασμένης Πέμπτης έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας ένα πιστόλι στον εαυτό του.
Η κηδεία του τελέστηκε στον χωριό του τον Άγιο Θωμά όπου βρέθηκαν συνεργάτες, εργαζόμενοι της εταιρίας του και άνθρωποι που τον γνώρισαν προσωπικά συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η σύζυγος και τα δυο παιδιά του που αδυνατούσαν να πιστέψουν την ασύλληπτη τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους.
Τα σημειώματα
Σύμφωνα με το prismanews, πριν την απελπισμένη πράξη του ο Στέλιος Δανδούτης είχε φροντίσει να εξηγήσει σε κάθε έναν ξεχωριστά τους λόγους που πήρε την τραγική αυτή απόφαση. Όπως έγινε γνωστό στο γραφείο του βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα που απευθύνονταν σε διαφορετικούς παραλήπτες που έδιναν εξηγήσεις και οδηγίες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποδέκτες των σημειωμάτων ήταν η σύζυγος του, ο αδερφός του και κάποιοι από τους συνεργάτες του. Μεγάλη του ανησυχία την η φροντίδα της οικογένειας του αλλά και η ανάπτυξη της επιχείρησής του προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν άντεχε άλλο και ζητούσε από τους οικείους του να φροντίσουν την σύζυγο, τα παιδιά και τους γονείς του.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More