Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή – Ο αδελφός του αυτοκτόνησε, πηδώντας από τον 5ο όροφο

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής ένας 49χρονος άντρας που διέμενε στην οδό Συμεωνίδου 2 στο Μπραχάμι, ανέβηκε στην ταράτσα της 5όροφης πολυκατοικίας του και πήδηξε στο κενό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, ο 49χρονος άντρας διέμενε με την μητέρα του που είχε προβλήματα υγείας και τον τελευταίο καιρό έλεγε στους γείτονες πως δεν έχει δουλειά αυτή την περίοδο.
Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τους καλλιτεχνικούς κοσμικούς κύκλους καθώς ο αδελφός του είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος ήταν μουσικός.
Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” οι κάτοικοι της περιοχής ανατρίχιασαν όταν αντίκρισαν τον νεκρό άντρα. Κανείς δεν τον είδε όταν ανέβηκε στην ταράτσα, αλλά όλοι βγήκαν έξω μόλις άκουσαν το δυνατό θόρυβο μετά την πτώση του. Ο άτυχος άντρας πέθανε ακαριαία και είχε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.
Ένοικος της πολυκατοικίας του ανέφερε: “Ήταν ένας αξιοπρεπέστατος κύριος που δεν έδωσε ποτέ λαβές για σχόλια. Ήσυχος και πάντα ευγενικός. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας τέτοιος κύριος έκανε κάτι τέτοιο. Άκουσα το θόρυβο και αρχικά νόμιζα ότι ήταν πυροβολισμός. Βγήκα έξω και μόλις είδα το θέαμα σάστισα”.

Read More

And More