Ντοκουμέντο: Νυχτερινή άσκηση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής

Νεαροί άνδρες με στολές παραλλαγής, κουκούλες full face και στρατιωτικά μαχαίρια περασμένα στις ζώνες τους χαιρετούν ναζιστικά κρατώντας την ελληνική σημαία, τρέχουν ημίγυμνοι μέσα στο ψύχος και το σκοτάδι, επιδίδονται σε ασκήσεις κάλυψης – προκάλυψης, μυούνται στο δόγμα του μίσους από τους επικεφαλής της οργάνωσης, επιδιδόμενοι σε νύχτες εκπαίδευσης καρικατούρα των νυχτερινών ασκήσεων στον Ελληνικό Στρατό.
Στον επίλογο του βίντεο οι Νοσταλγοί του Χίτλερ προειδοποιούν για το τί επρόκειτο να ακολουθήσει, κλείνοντας με τη φράση Έσεται Ήμαρ.
Όσο οι μέρες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα περνούν και ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής σφίγγει, η Ομερτά μεταξύ πρώην αλλά και ενεργών μελών της Οργάνωσης παρουσιάζει ρωγμές.
Ιδιαίτερη αναφορά, στις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις μελών της Χρυσής Αυγής στον Κυριακάτικο Τύπο, γίνεται στα δολοφονικά Τάγματα Εφόδου της Οργάνωσης.
Τις ομάδες κρούσης που αναλάμβαναν τη βρώμικη δουλειά. Τους ξυλοδαρμούς μεταναστών, τις καταδρομικές επιθέσεις σε βάρος αντιφασιστών, την εμπροσθοφυλακή σε αιματηρές συμπλοκές με αναρχικούς.

Read More

And More