Μαραθώνιες οι απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Μαραθώνιες είναι οι απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής, τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όσο και οι Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός έχουν αρνηθεί τα πάντα και μιλούν για σκευωρία.

Πρώτος απολογήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η απολογία του ξεπέρασε τις 6 ώρες. Στη συνέχεια μπήκε στο γραφείο του ανακριτή ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος ολοκλήρωσε την απολογία του λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα. Ακολούθησε διάλειμμα μισής ώρας και στη συνέχεια μπήκε να αποληγηγθεί ο Γιάννης Λαγός, που τελείωσε στις 06:50. Έγινε ακόμη ένα διάλειμμα πριν ξεκινήσει και η απολογία του Νίκου Μίχου.
Όταν τελειώσουν οι απολογίες και των τεσσάρων βουλευτών, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα κριθούν προφυλακιστέοι.
Εξαιτίας της πολύωρης διαδικασίας θα καθυστερήσει η μεταγωγή στα δικαστήρια 8 συλληφθέντων που θα παρουσιάζονταν στον ανακριτή στις 08:00.
Εντάσεις ανάμεσα στους κατηγορούμενους και τους εισαγγελείς δεν υπάρχουν. Ο κατηγορούμενους κάθεται στη μέση και στην ευθεία του έχει δυο ανακριτές, ενώ δεξιά και αριστερά του βρίσκονται οι δυο εισαγγελείς.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακολούθησε με στρατιωτική πειθαρχία τα όσα του είχε πει ο δικηγόρος του, ενώ ο Γιάννης Λαγός αρνήθηκε να φορέσει κοστούμι και μπήκε στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί φορώντας φόρμα και μπλουζάκι.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More