Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.03.2012 | 20:55

H Αvon μπαίνει δυναμικά στην Εκστρατεία Ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία

H Αvon μπαίνει δυναμικά στην Εκστρατεία Ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Αvon και το Avon Foundation, στηρίζοντας την παγκόσμια Εκστρατεία ενάντια στην Ενδοοικογενειακή Βία, έχουν προσφέρει τεράστιο έργο σε όλο τον κόσμο, χρηματοδοτώντας προγράμματα, ξενώνες, ενημέρωση και πολλές αλλες ενέργειες που σκοπό έχουν να ΚΛΕΙΣΕΙ ο κύκλος της Βίας μέσα στην Οικογένεια. 
  
Στο πλαίσιο της Εκστρατείας η Αvon Ελλάδας συνεργάζεται με την W.I.N. Hellas, ως βασικός χορηγός των προγραμμάτων επανένταξης. Η συνεργασία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011,  με τη χρηματοδότηση απο την Avon των ψυχοεκπαιδευτικών σεμιναρίων της W.I.H Hellas. 
 
Καθώς προχωράμε μαζί, έχουμε θέσει στόχους και σκοπούς, ώστε να βοηθήσουμε τις γυναίκες να μιλήσουν και να ξεφύγουν απο αυτό το τεράστιο πρόβλημα που πολλοί ακόμα θεωρούν "οικογενειακή υπόθεση" και για το οποίο φοβούνται να μιλήσουν. Tο Avon Foundation, εγκαινιάζοντας ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, επέλεξε δέκα χώρες απο όλο τον κόσμο, οι οποίες έλαβαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (60.000$) , προκειμένου να ενισχυθούν οι σκοποί της Εκστρατείας. 
 
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η W.I.N. Hellas, ήταν ένας από τους δέκα αυτούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και μαζί με την Αvon Eλλάδος ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον ώστε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα, αλλά και για να παρακολουθήσει το 2nd World Conference for Womens Shelters, ενα Παγκόσμιο Συνέδριο στο οποίο συγκεντρώθηκαν1500 άτομα, κυρίως γυναίκες που στηρίζουν την Εκστρατεία ενεργά, δημιουργώντας και διοικώντας ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. 
  
Γνωρίσαμε απίστευτες γυναίκες, δυνατές και γεμάτες αγάπη για το διπλανό τους, ακούσαμε και μάθαμε ιστορίες που μας ενέπνευσαν έτσι ώστε επιστρέφοντας να ξεκινήσουμε με διάθεση και όρεξη να κάνουμε νέες σημαντικές ενέργειες για αυτή την τόσο δύσκολη Εκστρατεία. Πρώτος σταθμός η δημιουργία μιας Πανελλαδικής γραμμής βοήθειας με ψυχολογική και νομική υποστήριξη για γυναίκες που βιώνουν τη βία μέσα στο σπίτι τους, για γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη. 
  
Εχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και σας θέλουμε δίπλα μας, όπως βρίσκεστε πάντα, να αποδεικνύετε οτι η φωνή και η ψυχή της Ελλάδας είναι τεράστια και οτι ενωμένοι καταφέρνουμε απίστευτα πράγματα. 
  
Παρακολουθήστε την Εκστρατεία μας και βοηθήστε μας αγοράζοντας τα προιόντα της ενδυνάμωσης μέσω των Αντιπροσώπων της Avon σε όλη την Ελλάδα, γνωρίζοντας οτι τα έδοσα που συγκεντρώνονται αποδίδονται  στους σκοπούς της Ενδοοικογενειακής Βίας. 
 
Μπείτε στο blog  και μιλήστε ή μοιραστείτε τις ιστορίες σας http://www.avondomesticviolence.gr/ 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10