Αχαΐα: Σύζυγος και εραστής τσακώνονταν για τα μάτια μιας γυναίκας!

Η “επιστροφή” του ζευγαριού ήταν άκρως επεισοδιακή και μάλιστα ο εραστής με το σύζυγο πιάστηκαν στα χέρια! Μάρτυρες του διαπληκτισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόσμος”, ήταν οι κάτοικοι του χωριού οι οποίοι υποστηρίζουν πως η γυναίκα κατά τον καυγά, πήρε ένα ξύλο και χτύπησε το σύζυγό της στο κεφάλι.

Ο σύζυγος από την δική του μεριά άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του εραστή και τα πέταξε στη στάνη. Κι ενώ οι δύο άνδρες τσακώνονταν για τα μάτια της κυρίας, ο πατέρας της που άκουσε τη φασαρία, έφθασε στο σημείο και τα έβαλε με τον εραστή. Ανάμεσα σε πατέρα και σύζυγο, ο εραστής δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και αναγκάστηκε να φύγει, αφού βρήκε πρώτα τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Η όμορφη γυναίκα, σύμφωνα με τους κατοίκους, έχει “κάψει” πολλές καρδιές στο χωριό και μετά κι από αυτό το περιστατικό, ο πατέρας της την “έδιωξε” για λίγο καιρό μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα.

Ο σύζυγος την δέχθηκε πίσω, όχι μόνο για να μην διαλύσει την οικογένειά του, αλλά και γιατί την αγαπά. Ωστόσο και ο εραστής της δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της!

Read More

And More