Κρήτη: Τρεις αυτοκτονίες μέσα σε ένα 24ωρο – Νεαρή μητέρα, γιος αστυνομικού και συνταξιούχος οι αυτόχειρες!

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκαν τρεις οικογένειες στην Κρήτη που θρηνούν την απώλεια τριων αγαπημένων τους προσώπων. Η απελπισία οδήγησε μια 34χρονη γυναίκα μητέρα δυο παιδιών στην αγχόνη, έναν 26χρονο νεαρό να κόψει το νήμα της ζωής του με ένα όπλο, ενώ σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο και ένας 70χρονος άνδρας στο χωριό Ραπαριανά των Χανίων.


Στην πρώτη περίπτωση το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Γεωργιούπολη Χανίων. Μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr εντοπίστηκε χθες, ανήμερα του Πάσχα το μεσημέρι, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζηγό της. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόχειρας άφησε σημείωμα στον τόπο της τραγωδίας, στο οποίο ανέφερε ότι οι κακές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της την οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος!

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More