Μ. Μπακοδήμου: “Με έχουν απατήσει και έχω απατήσει!”

Για τον έρωτα, τους άντρες, την απιστία, τους δυο γάμους της, την κατάθλιψη που πέρασε μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Η γνωστή παρουσιάστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ μίλησε για όλους και για όλα.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”, η Μαρία Μπακοδήμου εξομολογήθηκε: “Με έχουν απατήσει και έχει τύχει να απατήσω… Όταν σε απατούν το νιώθεις. Εγώ τουλάχιστον το αισθανόμουν. Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εγώ έχω πολύ δυνατό ένστικτο, και επιβεβαιώθηκα αφότου χώρισα. Δεν έμαθα ότι με απατά μέσα στη σχέση, απλά η αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν πολύ έντονη και σιγά σιγά μην αντέχοντας τη σχέση, χώρισα. Τότε κατάλαβα ότι με είχε απατήσει”.
Μιλώντας για τους δυο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν, δήλωσε: “Όταν τελειώνουν οι σχέσεις, επειδή έχουν ολοκληρωθεί και με πάνε παραπέρα, δεν με θλίβουν τόσο. Με θλίβουν οι απουσίες χωρίς να έχουν φθαρεί οι σχέσεις”. Ενώ, για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου αποκάλυψε: “Δεν είναι στα σχέδια μου. Δεν το αποκλείω τελείως βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή”.

/

Πώς είναι όμως στις σχέσεις της;
“Είμαι πολύ cool. Δεν σημαίνει ότι δεν παθιάζομαι ή ότι δεν έχω έντονα συναισθήματα, αλλά όχι δεν είμαι drama queen. Συνήθως πέφτω σε άνδρες drama queen!”
Τέλος, μίλησε και για την περίοδο της κατάθλιψης που πέρασε πριν από πέντε χρόνια:
“Ήταν χρονικά σχετικά κοντά με το θάνατο του μπαμπά μου. Ήμουν πολύ πιεσμένη. Όταν ήμουν μόνη μου, ξυπνούσα κι έκλαιγα. Μίλησα με μια ψυχολόγο, μου έδωσε μια ελαφριά θεραπεία με αντικαταθλιπτικά. Κράτησε δυο τρεις μήνες αυτό”.

Read More

And More