Μ. Μπακοδήμου: Μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της και αποκαλύπτει “Είμαι ερωτευμένη!”

Δηλώνει ευτυχισμένη και γεμάτη και δεν κρύβει πως είναι ερωτευμένη. Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της, τα παιδιά της, τον πατέρα της που λείπει και την τηλεόραση.
“Είμαι πολύ ερωτευμένη”, δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και αποκαλύπτει: “Δεν είναι απαγορευτικό (σ.σ. ο γάμος), αλλά δεν είναι πάντα το ζητούμενο”.
Για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες και την έδειχναν με τον αγαπημένο της, ξεκαθάρισε πως δεν ήταν κάποια επίσημη εμφάνιση, αλλά ένας οικογενειακός γάμος. “Μου έκανε εντύπωση, δεν με ενόχλησε. Δεν μπορώ να πω ότι στενοχωρήθηκα, αλλά δεν το χάρηκα. Δεν ήταν κάτι που ήθελα… Δεν κρύβομαι ούτε πήρα τηλέφωνο να πω “σας παρακαλώ μη βάζετε φωτογραφίες με το σύντροφό μου”. Δεν έχω κάτι να κρύψω, αλλά δεν βάζω ταμπέλες και λεζάντες”.
Όσον αφορά στα παιδιά της, εξομολογήθηκε: “Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου… Βρήκα ξανά την παιδικότητά μου. Έχω ακόμη καθαρή ματιά για τα πράγματα γύρω μου”.

Θα ήθελε όμως, να κάνει ένα ακόμη παιδί;
“Θα ήθελα να κάνω άλλο ένα παιδί. Αν ο σύντροφός μου το ζητούσε, μπορεί να το αποφάσιζα”.
Τέλος, για τον θάνατο του μπαμπά της ανέφερε: “Με πόνεσε και με πονά ακόμη ο θάνατος του μπαμπά μου. Μου λείπει!” και συμπλήρωσε: “Πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Πριν φύγει έπαθε οξύ πνευμονικό οίδημα. Ήμουν μαζί του στην κλινική όπου νοσηλευόταν. Κατά τη διάρκεια του οιδήματος, έμεινα στο δωμάτιο δίπλα του παρακολουθώντας τον. Ο τρόπος που προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί και οι νοσηλευτές και η προσωπική του αγωνία να ζήσει, ήταν η πιο σοκαριστική στιγμή που βίωσα. Ήθελα να βρίσκομαι δίπλα του. Ένιωθα ότι με αυτόν τον τρόπο του έδινα ώθηση να μείνει ζωντανός…”

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More