Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.11.2010 | 12:43

"Γεννήθηκε" το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη!

Γεννήθηκε το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Εγένετο η "Δημοκρατική Συμμαχία". Αυτό είναι το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη με σήμα την ελιά.

 "Καταλήξαμε να έχουμε σήμερα δύο Ελλάδες. Αυτή εκείνων που ήταν μέσα στο σύστημα και εκείνων που ήταν εκτός αυτών" είπε η κ. Μπακογιάννη, λέγοντας ότι σήμερα καταλήξαμε να έχουμε μία χώρα που όλοι είναι ίσοι, αλλά "μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους".

Όπως σημείωσε, οι πολιτικοί μέχρι τώρα δεν κοιτούσαν τις επόμενες γενιές αλλά τις επόμενες εκλογές, με τα σημερινά αποτελέσματα.

Πολύς ο κόσμος και αρκετοί πολιτικοί βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τη γέννηση του νεου κόμματος, το οποίο θα ανήκει στην κεντροδεξιά και θα προσπαθήσει να ''πλαγιοκοπήσει'' τη Ν.Δ του Α.Σαμαρά.
 
Οι 2 νίκες που καρπώνεται η Ντόρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη και στην Ευρυτανία αποτελούν το ''καύσιμο'' για τη νέα της πορεία και το μεγάλο στοίχημα είναι ποιοί βουλευτές και κομματικά στελέχη της Ν.Δ θα την πλαισιώσουν.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Μπακογιάννη δεν θέλει σε αυτήν τη φάση να κάνει ''μεταγραφές'' από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.,ούτε καν εκείνους που δεδηλωμένα ''χρεώνονται'' ως φίλοι της


Διάβασε περισσότερα στο newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10