Η εξομολόγηση της Τζ. Μπαλατσινού: “Έκλαψα πολύ, αλλά μόνη μου!”

Μια από καρδιάς εξομολόγηση κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο περιοδικό “ΟΚ!” και μιλά για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε η οικογένειά της, τον σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο και τη συνύπαρξή τους στην ίδια τηλεοπτική στέγη.

“Με τον Πέτρο φοβόμασταν ότι η τηλεοπτική μας συνύπαρξη θα έφθειρε τη σχέση μας. Ο μεγαλύτερος ενδοιασμός μας ήταν μην μας χαρακτηρίσουν τηλεοπτικό ζευγάρι και πρέπει ανα πάσα στιγμή να δίνουμε φωτογραφικές αναφορές για το πού βρισκόμαστε ή ποιες είναι οι συνήθειές μας ως οικογένεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του “Πρωινού mou”.
Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά της αποκαλύπτει: “Θα έπρεπε ίσως να ζήσω τρεις ζωές για να μάθω αυτά που έμαθα τα τελευταία τρία χρόνια” και συμπλήρωσε: “Έκλαψα πολύ, αλλά μόνη μου. Απομονώθηκα από τον κοινωνικό περίγυρο και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήθελα να δω κανέναν, δεν σήκωνα τα τηλέφωνα και δεν απαντούσα ούτε στην κολλητή παιδική μου φίλη”.

Τώρα όμως πως νιώθει;
“Αισθάνομαι πιο ελεύθερη από ποτέ. Έχω διώξει ό,τι σκάρτο και σάπιο υπήρχε δίπλα μου – και αυτό περιλαμβάνει και κάποιους ανθρώπους – και νιώθω κυρίαρχος του εαυτού μου”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More