Τ. Μπαλατσινού: Η σχέση με τον Π. Κωστόπουλο, η σύλληψη του και η ζήλια!

Για τη φετινή τηλεοπτική συνεργασία της με τον σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο και τη συνύπαρξή τους στο πλατό, τους φόβους και τις δυσκολίες που πέρασε, την περιπέτειά με τη σύλληψή του, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού.
Σε συνέντευξή της στη “Real Life” η παρουσιάστρια του “Πρωινού mou” αποκάλυψε: “Πρόκληση στο “Πρωινό mou” ήταν να αντιμετωπίσω τους φόβους μου στην υπερέκθεση και την καθημερινή τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Πέτρο. Ατού μπορώ να δω μόνο το επικοινωνιακό μέρος ενός ζευγαριού”.

Η Τζένη, όμως μίλησε και για την περιπέτεια του συζύγου της με τη δικαιοσύνη, όταν αναγκάστηκε να απουσιάσει από την εκπομπή για να παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ. “Επειδή ήταν προγραμματισμένη η παρουσία του, ήμουν προετοιμασμένη. Δεν ήθελα να μεταφέρω κανένα άγχος στην παραγωγή”, παραδέχεται και συμπληρώνει για τους συνεργάτες της που την στήριξαν: “Συγκινήθηκα και τους ευχαριστώ για τη διακριτικότητα που έδειξαν στο θέμα”.
Μιλώντας κατόπιν, για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει πως δεν ζηλεύει τον σύζυγό της.
“Οι όμορφες γυναίκες πάντα υπήρχαν στη δουλειά του, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο. Το βρίσκω πολύ όμορφο και ευγενικό να κάνεις κομπλιμέντα σε μια ωραία γυναίκα… Η ζήλια είναι ένα πολύ μίζερο συναίσθημα. Δεν είμαι ζηλιάρα, ούτε μίζερη. Μπορεί να εκνευριστώ με συμπεριφορές και θα το δείξω. Έτσι κι αλλιώς “οι άντρες από μικροί διδάσκονται να ζητούν συγγνώμη για τις αδυναμίες τους και οι γυναίκες συγγνώμη για τη δύναμη τους”, είχε πει κάποτε μια σοφή γυναίκα”.


Πώς βλέπει τέλος το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί;
“Θα ήταν πολύ ανώριμο στη φάση που βρισκόμαστε να σκεφτόμασταν τέταρτο παιδί. Κρατάω τις ορέξεις μου για τα εγγόνια μου…”

Read More

And More