Παραιτήθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος υπο το βάρος των αποκαλύψεων Κασιδιάρη στη Βουλή!

Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης υπέβαλλε ο Τάκης Μπαλτακος εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, των διαλόγων που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί του.

«Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους».
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, σε γραπτή δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει ότι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γγ της κυβέρνησης και ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι: “δεν έχω ενημερωθεί για το θέμα. Αν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται, τότε δεν έχει θέση στην κυβέρνηση”.
Την άμεση διερεύνηση της καταγγελίας Κασιδιάρη, ότι έχει στα χέρια του οποτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που φέρεται να είχε με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, από το οποίο προκύπτει ότι είναι πολιτική η δίωξη του κόμματός του, ζήτησαν όλα τα κόμματα.
Δες το επίμαχο βίντεο και διάβασε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο Newsit

Read More

And More