Ποιο είναι το κορίτσι που λένε πως έκλεψε την καρδιά του Γ. Λάτσιου;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον διευθυντή προγράμματος του Ant1 Γιάννη Λάτσιο και την ροκ ρεμπέτισσα Sunny Μπαλτζή να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Οι κοινές τους εμφανίσεις φανερώνουν πως έχει ξεκινήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσά τους, παρόλο που καμιά από τις δυο πλευρές δεν επιβεβαιώνει τη σχέση τους.

Ποια είναι όμως η μελαχρινή τραγουδίστρια και συνθέτης που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Γιάννη Λάτσιου;
Η Sunny Μπαλτζή γεννήθηκε στην Καβάλα και σπούδασε σκηνοθεσία στην Αθήνα και το Λονδίνο. Η μεγάλη της αγάπη όμως αποδείχθηκε ότι ήταν η μουσική. Εργάστηκε ως μουσικός παραγωγός τόσο στο ιδιωτικό, όσο και το κρατικό ραδιόφωνο, καθώς και ως DJ σε μερικά από τα πιο γνωστά rock clubs και bars της Αθήνας, όπως τα Berlin, Booze, Camel, Mo Better, Gagarin 205 Live Music Space, La Rocka και Closer Spirits Café.

Η ροκ τραγουδίστρια και στιχουργός αν και διατηρεί χαμηλό προφιλ και δεν της αρέσει να τραβά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας έχει προκαλέσει εντύπωση με το ξεχωριστό της λουκ. H Sunny έχειι ροκ στυλ και φιλοξενεί στο σώμα της πολλά τατουάζ.

Στη δισκογραφία πρωτοεμφανίστηκε ως στιχουργός, συνεργαζόμενη με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της ντόπιας μουσικής βιομηχανίας. “Τσίχλα Δίχως Ζάχαρη” και “Ανεμώνα Του Σικάγου” με το Λάκη Παπαδόπουλο, “Μάγισσες Με Ομπρέλες” με την Αρλέτα, “Παραιτήθηκα” με το Μανώλη Μητσιά, “Το Παλιό Μου Παλτό” με το Χρήστο Δάντη, “Υποπτη Περιοχή” με την Ελένη Πέτα, “Οι Τίτλοι Του Τέλους” και η “Παράξενη Γιορτή” με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, είναι ορισμένα από τα πιο γνωστά τραγούδια σε στίχους της Sunny, και τα οποία αν και περιέχονται σε albums που, ως επί το πλείστον, γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία, θεωρήθηκαν από το κοινό και ιδιαίτερα τους κριτικούς, ως ιδιαίτερα ποιοτικές και ξεχωριστές, στιχουργικά, στιγμές.

Το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής βιομηχανίας την αποκαλεί με τον όρο ποιήτρια και όχι άδικα αφού δεν γράφει απλά στίχους αλλά δημιουργεί. Η προσωπική δουλεία της περιλαμβάνει 3 δίσκους, Santa Fylla (1995), Το Αληθινό Μέγεθος Της Σκιάς Μου (2001), Jet Lag (2006), Κασέτα (2010).

Υπήρξε ιδρύτρια και μέλος του συγκροτήματός της Santa Fylla με το οποίο κυκλοφόρησαν ένα και μοναδικό άλμπουμ στην Ακτή της Sony, το 1995, κατορθώνοντας ν’αποκτήσουν ένα μικρό αλλά πιστό κοινό το οποίο, παρά τη συνειδητή αποχή της μπάντας από το όλο “παιχνίδι” του promotion, με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα περιοδικά, βρήκε στους Santa Fila τα στοιχεία εκείνα, με τα οποία θα μπορούσε να ταυτιστεί ιδεολογικά αλλά και κυρίως, συναισθηματικά.

Το 2010 συμμετείχε στα προκριματικά της Eurovision με την τότε νεοσύστατη μπάντα της που λέγεται Second Skin. Είναι χωρισμένη και έχει μια μικρή κόρη.

Οι φήμες για τη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν οι δυο τους άρχισαν να εμφανίζονται συχνά μαζί. Μετά από ένα τρυφερό τετ α τετ σε κοσμικό στέκι του Αμαρουσίου και σε άλλους πιο prive χώρους το “ζευγάρι” πήγε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο “Thalassa”, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος, αφήνοντας μία ακόμα φορά να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ενώ, οι δυο τους έχουν κανονίσει να περάσουν ένα τριήμερο στη Χαλκιδική.

Δες φωτογραφίες της Sunny Μπαλτζή:

Read More

And More