S. Μπαλτζή: Έχασα 4 κιλά σε 4 μέρες όταν κυκλοφόρησαν τα δημοσιεύματα για τον Λάτσιο!

Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο, το σοκ που έπαθε στην αρχή και την υπερβολική έκθεση στα media μίλησε η Sunny Μπαλτζή. Η γνωστή τραγουδίστρια και στιχουργός φόρεσε το μαγιώ της και αναφέρθηκε σε όλα.

Μιλώντας αρχικά για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει σχέση με τον διευθυντή προγράμματος του Ant1, η Sunny ανέφερε: “Ήταν μεγάλο σοκ για ‘μενα. Έχασα τέσσερα κιλά σε τέσσερις μέρες. Δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό. Όμως αυτό που με σώζει ως άνθρωπο είναι ότι έχω γερές βάσεις. Όλο αυτό που μου συνέβη κατάφερα να το ανατρέψω και να το φέρω στα μέτρα μου… Η υπερβολική έκθεση δεν μου αρέσει”, ανέφερε σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”.

Για τον Γιάννη Λάτσιο, η ίδια δήλωσε: “Είναι ένας πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος, ανατρεπτικός, με φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Η εμφάνιση ενός ανθρώπου δεν εκφράζει απαραίτητα πόσο συντηρητικός ή συμβιβασμένος είναι. Τα ρούχα δεν κάνουν την ανατροπή, μόνο οι προσωπικότητες την κάνουν. Για μένα είναι από τους πιο υπερβατικούς και αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει”

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να τον ερωτευθεί, απάντησε το εξής: “Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαμε να ερωτευθούμε τον οποιοδήποτε”, αλλά ξεκαθάρισε πως αν την φλερτάρει κάποιος αυτήν την περίοδο, δεν έχει ελπίδες.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More