S. Μπαλτζή: “Θα είχε ενδιαφέρον να καλέσει η Τατιάνα τον Λάτσιο στην εκπομπή”!

Για τη συμμετοχή της στην νέα εκπομπή του Star “Μιλα” , τη χημεία της με την Τατιάνα και τις υπόλοιπες κυρίες του νέου concept, τα πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού και το δικαίωμα στο λάθος μίλησε η Sunny Μπαλτζή.
Η κορυφαία στιχουργός και μουσικός που βρίσκεται 20 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού και έχει συνεργαστεί με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο “ΕΓΩ!”, όπου μίλησε για όλους και για όλα.
Μιλώντας αρχικά για τη συμμετοχή της στο “Μίλα”, η Sunny είπε: “Δεν σνόμπαρα ποτέ την τηλεόραση, απλώς δεν έβλεπα. Αλλά το ότι έχω σπουδάσει σκηνοθεσία και έχω master Στην τηλεόραση σημαίνει ότι το μέσο το αγαπώ. Και επίσης επιτρέψτε μου να έχω το δικαίωμα να αλλάξω γνώμη. Ο άνθρωπος που δεν αλλάζει γνώμη είναι πεθαμένος. Περνάω πολύ καλά στην εκπομπή και είμαι ο εαυτός μου” και πρόσθεσε: “Την Τατιάνα την κοίταξα από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε στα μάτια και κατάλαβα. Πιστεύω ότι ξέρω να ψυχολογώ τους ανθρώπους… Την Σταματέρη, την φοβόμουν μέχρι να την γνωρίσω. Τώρα πια λέω: “Αγαπώ Σταματέρη, λατρεύω Σοφία Βόσσου”!”
Για τα καλοκαιρινά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να έχει σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο, η Sunny δηλώνει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να τον καλέσει στην εκπομπή η Τατιάνα, αντίθετα θα το ήθελε πολύ και θα είχε ενδιαφέρον. Ωστόσο, η ίδια παραδέχεται ότι έπαθε σοκ όταν έγινε πρωτοσέλιδο. “Μια πλευρά, όταν άρχισα να χάνω το χιούμορ μου, θύμωσε πολύ, γιατί ακόμη και για έναν εγκληματία στο δικαστήριο, μετρά ο πρότερος έντιμος βίος. Θεώρησα ότι το low profile που είχα 20 χρόνια μέσα στο χώρο δεν μέτρησε καθόλου. Με πάτησαν σαν σκουλίκι!”.
Ωστόσο, η γνωστή μουσικός εξομολογείται ότι όλο αυτό την βοήθησε. “Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ίσως είναι και ο λόγος που κάνω τηλεόραση, παρόλο που είχα πάντα προτάσεις. Με την έννοια, ότι τώρα, ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Τι χειρότερο να μου συμβεί από το να γίνω πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα, όπως και έγινα: αυτός ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου!”
Αυτό που δηλώνει πάντως η ίδια για αυτήν τη φημολογούμενη σχέση είναι το εξής: “Καθένας ας πιστέψει ό,τι θέλει. Μπορεί να ήταν μια φιλία, μια όμορφη ιστορία, μπορεί και τίποτε”.
Τέλος, για τη σχέση με την 8χρονη κόρη της Λώρα ανέφερε: “Με την Λώρα συζητάμε σχεδόν τα πάντα. Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου και εγώ η δική της… Με την κόρη μου, ζούμε τον απόλυτο έρωτα! Είμαι τυχερή που είναι στη ζωή μου”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορει!

Read More

And More