S. Μπαλτζή: Ποζάρει αλά Ο. Χέπμπορν και δηλώνει: “η κόρη μου με βοήθησε να αλλάξω”

Για τον έρωτα, τον ιδανικό σύντροφο και την κόρη της Λώρα μίλησε η Sunny Μπαλτζή. Η γνωστή μουσικός και συνθέτρια που αυτό το χειμώνα βρίσκεται στην παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Μίλα” άφησε για λίγο το ροκ στυλ και πόζαρε σαν Όντρεϊ Χέπμπορν για το περιοδικό “Glam”.
Μιλώντας, αρχικά, για την απόφασή της να βρεθεί στο “Μίλα” δήλωσε πως είναι χαρούμενη και ότι η τηλεόραση δεν μπορεί να αλλοιώσει την ροκ πλευρά της. “Δεν γίνεται να ζεις το ροκ, χωρίς να προχωρά με την καθημερινότητά σου…Πιστεύω ότι όταν έχεις άποψη δεν μπορεί κανένα μέσο να σου την αλλοιώσει”.
Όσο για το αν θα χάσει το κοινό της, απάντησε: “Οι πιο σκληροπυρηνικοί με ακολουθούν παντού, αυτοί οι άνθρωποι μου συγχώρεσαν την τηλεόραση, ήθελαν να δουν την άλλη μου πλευρά”.
Για τη γνωριμία και τη σχέση της με την Τατιάνα, εξομολογήθηκε: “Η Τατιάνα είναι ένας καλόψυχος και συναισθηματικός άνθρωπος, πράγμα που δεν μου το έβγαζε εμένα, χωρίς να είμαι ιδανικός κριτής γιατί δεν έβλεπα πολύ τηλεόραση. Στο προφίλ αυτό που έβλεπα θεωρούσα ότι είναι μια επαγγελματίας σκληρή, μια TV persona μέσα στο θεατρικό personality της τηλεόρασης, ενώ είναι το αντίθετο. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος. Το να τη ζεις από κοντά εμένα ήδη που έχει δώσει πολλά πράγματα. Και δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική. Σιχαίνομαι τις ανταγωνιστικές, γιατί αγαπώ πολύ τις γυναίκες”.
Η ίδια, βέβαια, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην μεγάλη της αδυναμία που δεν είναι άλλη από την κόρη της: “Έχω μια κόρη 8,5 χρόνων. Είναι η πριγκίπισσά μου, η ζωή μου, η αγάπη μου. Η Λώρα μού διαμόρφωσε την προσωπικότητα. Ήμουν τρομερά εγωίστρια και με βοήθησε να αλλάξω… Μου δημιουργεί την ασφάλεια, ώστε να είναι ήρεμη η ζωή μου και να μπορώ το βράδυ να καθίσω να γράψω. Από τη στιγμή που δεν έχω ένα σύντροφο δίπλα μου, μου δημιουργεί αυτήν την ασφάλεια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αντί να νιώθω ανασφαλής που μεγαλώνω μόνη ένα παιδί, αισθάνομαι ότι μου δίνει δύναμη”.
Ακόμη, για τον ιδανικό σύντροφο και τον έρωτα αποκάλυψε ότι κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, που μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού και ανέφερε: “Κάπου εκεί έξω πιστεύω ότι υπάρχει η αδελφή ψυχή μου!”
Τέλος, για τον Γιάννη Λάτσιο ανέφερε: “Η θρυλική μου ατάκα, όταν με ρωτούσαν για τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν το “ούτε διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω”… Μέσα από όλο αυτό τι έμεινε; Ότι πεισματικά ούτε διέψευσα ούτε επιβεβαίωσα…”

Read More

And More