Bar Rafaeli: Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι της στο Ισραήλ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ζει το lifestyle ενός από τα πιο περιζήτητα supermodels στον κόσμο.
Μετά όμως από μερικές εβδομάδες στις ΗΠΑ η Bar Refaeli ήταν πίσω στην πατρίδα της, το Ισραήλ για να απολαύσει μια ημέρα χαλάρωσης στην πισίνα.

Η 28χρονη star πόσταρε μια φωτογραφία της το Σάββατο να επιπλέει ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού, φορώντας ένα μοβ μπικίνι.

/

Η Bar φαινόταν λίγο κουρασμένη και σκυθρωπή όταν εθεάθη στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα, αλλά φαίνεται ότι η επιστροφή στο σπίτι της ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να ξαναβρεί τη διάθεσή της.

Το πάνω μέρος του μπικίνι της ήταν σε φωτεινό μοβ χρώμα, το κάτω με πολύχρωμο floral μοτίβο, και φάνηκε να είναι εντελώς αμακιγιάριστη και με τα μαλλιά της τελείως φυσικά.

Αργότερα πόσταρε άλλη μια φωτογραφία από τη χαλαρή ημέρα της, στην οποία βρισκόταν καθισμένη στους ώμους ενός φίλου της κάνοντας το σήμα της ειρήνης.

Πριν από το ταξίδι της στις ΗΠΑ, η Bar ήταν σε διακοπές στην Ισπανία και είχε και πάλι δημοσιεύσει φωτογραφίες της στο twitter φορώντας πολλά και διαφορετικά μαγιό και διασκεδάζοντας με τους φίλους της.

/

Αλλά σαφώς η επιστροφή στο σπίτι της είναι αυτό που την κάνει πιο ευτυχισμένη, αφού έγραψε στο Twitter: «Συμπέρασμα της ημέρας … ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο μέρος σαν το σπίτι σου».

Εν τω μεταξύ, η Bar πέρα από τα συμβόλαια της στο modelling ασχολείται με πολλές άλλες επιχειρήσεις.

/

Επιπλέον ξανθιά αυτή την περίοδο μαγνητοσκοπεί το Ισραηλινό X-Factor και φέρεται να κερδίζει 270.000 δολάρια για να παρουσιάσει το show, το οποίο έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα το φθινόπωρο

Read More

And More