Βάνα Μπάρμπα: Θα ξαναπάω στο “Πρωινό mou”

Μετά την επεισοδιακή της αποχώρηση από το πλατώ της εκπομπής του Mega και τα όσα ακολούθησαν, η Βάνα Μπάρμπα ξαφνιάζει με τη νέα δήλωσή της! Όλοι πίστευαν πως η ηθοποιός θα έχει την χειρότερη εντύπωση για την εκπομπή Πρωινό mou αλλά φαίνεται πως εκείνη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και το αιτιολογεί μιλώντας τον Γιώργο Σατσίδη για το MTV.

Για τη θεαματική της έξοδο από τα πλατώ του «Πρωινού μου» στο ΜΕGA:
Ήταν μία κακή στιγμή, θα ξαναπάω. Στην ερώτηση του Γιώργου εάν τελικά πιστεύει ότι ο Γιώργος και η Φαίη κάνουν καλή δουλειά στο “Πρωινό μου”, η Βάνα απαντά ορθά κοφτά: ” Δεν μου αρέσει τίποτα στην Ελληνική τηλεόραση! Δεν μπορώ όμως να πω ψέματα. Δεν θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση γίνεται κάτι σπουδαίο σε κανένα επίπεδο. Ολα γίνονται για να μπορούμε να υπάρχουμε. Σέβομαι τους ανθρώπους που πάνε για το μεροκάματο, όμως δεν υπάρχει τίποτα άξιο λόγου. Αυτή τη στιγμή ζούμε τον απόλυτο πάτο. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, έχει βάλει τα γυαλιά σε πολύ κόσμο. Θα ήθελα να κάνω κάτι βραδινό, κάτι τρελό. Πάντα talk show, να βάλω έναν πολιτικό με έναν τραβεστί για να σπάσω τα μοτίβα.
Μέχρι να γεράσω θα μου λένε “ήσουν σεξ σύμπολ”. Οι άνθρωποι αλλάζουμε αλλά κανείς δεν το αποδέχεται. Μα πόσο ακόμα; Θέλω να κάνω μία εκπομπή που να είναι τρελη!

Τελικά «γίνονται πράγματα»;
Δεν νομίζω ότι με κοροιδεύουν για τη φράση αυτή. Τη φράση αυτή την είχα πει σε μία εντελώς άλλη περίοδο, τώρα όμως που όντως “δεν γίνονται πράγματα”, πρέπει κάποιος να κάνει πράγματα. Μεσα σε αυτόν τον θάνατο που μας έχει βρει, γιατί ο φόβος είναι ένας μικρός θάνατος, πρέπει να δημιουργείται μία αντίσταση. Η σοουμπίζ και το star system δεν υφίστανται πια!

Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο;
Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Προχτές ένας στον δρόμο λέει στην κόρη μου, “βγάλε την κουκούλα να δω αν είσαι σαν τη μητέρα σου. Η μαμά σου όταν περπατούσε «τότε» ήταν τόσο εκθαμβωτική…” Το “τότε” ήταν η πρώτη μαχαιριά. Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε. Και για εμάς είναι δύσκολο. Σε κρίνουν για την εμφάνισή σου διαρκώς. Η εικόνα η τώρα εν συγκρίση με την τότε είναι καταιγιστική. Επειδή όμως ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που δεν μασάω, είμαι τόσο χορτάτη που μπορώ να συμβιβάζομαι με τη φθορά. Προσπαθώ με φυσικούς τρόπους να κρατηθώ. Αλλά είναι δύσκολο θα περάσω το βιολογικό σοκ, είμαι στην κόψη του ξυραφιού, είναι ωραίο να μεγαλώνεις, να κάνεις τον χρόνο φίλο και εραστή. Είμαι έρμαιο της εικόνας μου, είμαι κι εγώ γυναίκα όπως οι άλλες με τα δικά μου τρωτά κομμάτια.

Χόλιγουντ:
Έφυγα από το Χόλιγουντ από δική μου επιλογή. Έκανα βλακεία. Ήμουν κοριτσάκι και έχασα μια μεγάλη ευκαιρία και τώρα με πονάει.
Ηταν απίστευτο το τι ευκαιρίες μου είχαν δοθεί και εγώ επειδή ήμουν κοριτσάκι δεν μπόρεσα να τις διαχειριστώ!
Μια φορά, είχα την τύχη να βρεθώ στο Μπέβερλι Χιλς Χοτέλ, μια βδομάδα πριν τα Όσκαρ. Ήμαστνα με μεγάλη παρέα και γελούσαμε και ξαφνικά έρχεται ο Γουόρεν Μπίτι με τη σύζυγό του και μου ζητάει να χορέψουμε. Εμένα δεν με κρατούσαν τα πόδια μου και έτσι αρνήθηκα! Ποιος θα το πίστευε! Αναιρούσα μόνη μου τον εαυτό μου, γιατί ήμουν μόνη μου και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Έλεγα ας με πάρει κάποιος Έλληνας από εδώ. Ήμουν φοβισμένη, πήγαινα να πάρω έναν ρόλο που έπαιζε η Σάρον Στόουν, σε μία ταινία με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και έλεγα ξαφνικά “δεν μιλάω καλά αγγλικά, μη με διαλέξετε”.

Ποιος είναι ο τέλειος άντρας για τη Βάνα;
Οι ερωτικοί άνθρωποι είναι πάντα ερωτικοί. Εγώ επειδή μεγάλωσα προτιμώ ανθρωπους που έχουν άλλη γνώση στο σεξ και στον έρωτα. Προτιμώ τους γοητευτικούς παρά τους σεξουαλικούς. Ένας άντρας με γοητεία και βλέμμα γεμάτο χρόνο μπορεί να με κάνει να τον ερωτευτώ, εκεί λιώνω. Αυτό είναι το σεξαπίλ σήμερα για μένα. Οι άντρες είναι πιο αθώοι και πιο αληθινοί, δεν ξέρω την ψυχολογια τους, το μόνο που ξέρω είναι να τους ερωτεύομαι και να τους αγαπώ. Στην παράσταση που παίζω, κάνω μια τραβεστί! Με νεότερο βέβαια, δεν θα έκανα σχέση πλέον. Άσε που οι άντρες με φοβούνται πιο πολύ παρά με φλερτάρουν! Είναι σαν να κοιτάνε το άγαλμα του Τρούμαν!

Πότε ερωτεύτηκε για τελευταία φορά;
Πριν δύο χρόνια. Ο έρωτας έχει το χρόνο της φωτιάς, ανάβει και σβηνει πολύ εύκολα. Δεν είναι εύκολο να κρατάω το μέτρο. Είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και παρορμητισμό. Με εκνευρίζει να φλερτάρω, έτσι χάνω τη θυληκότητά μου. Περιμένω τον έρωτα που θα έρθει στη ζωή μου, όμως δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω γάμο. Η ανθρώπινη ύπαρξη δεν είναι μονογαμική. Είναι σαν να πίνω κόνιο.

Η 5άδα των πιο σέξι αντρών για τη Βάνα είναι:

5. Τζέραλντ Μπάτλερ
4. Τζορτζ Κλούνει
3. Μπραντ Πιτ
2. Σάκης Ρουβάς
1. Μάθιου Μακόναχι
“Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο μόνος ωραίος Έλληνας σταρ”.

Η άποψή της για τη νέα γενιά ηθοποιών:

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις σχολή σε ένα είδος , η γενιά η δική μας είχε πιο λαμπερά πλάσματα, πλέον βγαίνουν για λίγο, γίνονται για λίγο και μετά δεν υπάρχει τίποτα. Έχω στείλει μια κατάρα, μια χρυσόσκονη και όποια σταρ βγαίνει μετά από λίγο χάνεται. Κάθε μία που βγαίνει εξαφανίζεται δια μαγείας. Τότε η εποχή είχε μια ροκιά, μια μαγκιά. Η δική μας εποχή κουβαλούσε μια αλήθεια, σε εκείνους που έβγαζαν περιοδικά, σε επιχειρηματίες. Η Ελλάδα ακόμα έβγαζε. Τώρα είμαστε στο μηδέν, στον θάνατο του εμποράκου. Το MTV το ελληνικό έχει κρατήσει μια ροκιά, μια αυθεντικότητα. Όμως πιστεύω ότι θα έρθει μια νέα αναγέννηση, θα γεννηθούν καινούργια πράγματα. Όσο πιο εγκεφαλική είναι η νέα γενιά τόσο πιο πολύ το χάνουν. Εγώ δεν είχα ιδέα τι μου γινόταν, δεν ήξερα ποτέ τη δύναμή μου, αυτό είχε μια αθωότητα. Οταν κρατάς την αθωότητά σου, τότε προχωράς, η ψυχή θέλει αθωότητα. Δεν μπορείς να τα στήνεις όλα.

Read More

And More