Τι λένε Καραμέρος- Χαριτάτος για την αποχώρηση της Μπαρμπαρίγου από το πρωινό!

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποτελεί πλέον παρελθόν για το πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Σπύρος Χαριτάτος κι ο Γιώργος Καραμέρος δύο χρόνια που δούλευαν μαζί της ήταν φυσικό να δημιούργησαν φιλικές σχέσεις. Η απουσία της γνωστής μαγείρισσας από το πόστο της έφερε συγκίνηση σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό δίδυμο.

“Πρωτογνωρίσαμε την Αργυρώ στο μαγαζί της. Της προτείναμε να ‘ρθει στην παρέα μας γιατί βλέπαμε μια υπέροχη γυναίκα, μια μαμά, μια φίλη. Μας είπε ότι δεν θα ‘θελε να κάνει τηλεόραση και της είπαμε αυτό που λέμε σε όλους: ότι υπάρχει ανοιχτή πόρτα στην εκπομπή είτε για να μπεις είτε για να βγεις και κάθε μέρα θα μοιραζόμαστε τα πάντα, τα παράπονά μας. Περάσαμε εξαιρετική χρονιά, εξαιρετικές στιγμές, αγκαλιαστήκαμε, δακρύσαμε, συγκινηθήκαμε“, ανέφεραν μέσα σε άλλα οι δύο δημοσιογράφοι.

“Ποτέ δεν θα τις ξεχάσουμε και ελπίζω να τις ξαναζήσουμε. Όσο για τα χρήματα, μας είχε ζητήσει να μην τα δίνουμε σε εκείνη αλλά σε ανθρώπους με αδυναμίες. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά κάτω από μεγάλη αμφισβήτηση των προσώπων μας. Ήρθε μια νέα χρονιά όπου στο περιβάλλον της αγαπημένης μας ήρθαν κι άλλες υποχρεώσεις, προκλήσεις ευχάριστες στις οποίες έπρεπε να ανταπεξέλθει, οι οποίες και δημιουργούν πίεση. Έπρεπε να ανταπεξέλθει σε όλα. Είναι όμως άνθρωπος και υπάρχουν προτεραιότητες και συνθήκες που διαμορφώνονται και επηρεάζονται από γεγονότα και εξωγενείς παράγοντες”, συνεχίζουν.

“Η Αργυρώ τη Δευτέρα δεν βρέθηκε στην παρέα μας. Μεσολάβησε δεύτερη μέρα που δεν ήρθε και το αφήσαμε να κυλήσει και να επιλέξει τι θα μας πει και τι θα κάνει. Με το δικό της τρόπο μας είπε ότι είναι αρκετές οι πιέσεις που έχει να διαχειριστεί και για ένα διάστημα δεν θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα. Όταν θα ‘ρθει η στιγμή, πάλι εδώ θα είναι. Αν ρωτάτε αν ενοχληθήκαμε, δεν ενοχληθήκαμε. Αν ρωτάτε αν στεναχωριόμαστε, στεναχωριόμαστε“, ανέφεραν κελίνοντας.

Read More

And More