The Βattle: To No1 premium fight show της χώρας

Το ΤΗΕ ΒΑΤΤLE αποτελεί το ΝΟ1 premium fight show της χώρας μας και είναι η νέα μόδα που επικρατεί στο χώρο των events.

Επαγγελματική πυγμαχία, kickboxing, muay thai, MMA με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους Έλληνες μαχητές και μερικούς από τους καλύτερους του κόσμου είναι το υπερθέαμα που προσφέρει το THE BATTLE στο ελληνικό κοινό .
Μέσα σε 18 μήνες έχουν διεξαχθεί με επιτυχία 4 events με συνολικά 14.000 κόσμου να το έχουν παρακολουθήσει ζωντανά στο γήπεδο.

Το THE BATTLE 5 θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 και στόχος του είναι πάλι να κατακλειστεί το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας καθώς το περιμένουν με ανυπομονησία οι εκατοντάδες fans του.

Το THE BATTLE πιστό στην αρχή του να φέρνει στην Ελλάδα καταξιωμένα ονόματα του παγκόσμιου kickboxing, θα παρουσιάσει το Σάββατο 1 Ιουνίου το μεγαλύτερο όνομα που έχει αντιμετωπίσει Έλληνας μαχητής στην Ελλάδα σε superfight, τον Ολλανδό σκληροτράχηλο superstar William Diender, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο main event της βραδιάς τον κάτοχο της ζώνης lightheavyweight champion of THE BATTLE, Αλέξανδρο professor Χατζηχρόνογλου, σε τρεις γύρους των τριών λεπτών με όρους Κ1 στα -78 kg.

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου, μετά τη συμμετοχή του στο Enfusion, θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και μέσα στην έδρα του να δώσει τη μάχη του ώστε να ακουστεί το όνομα του διεθνώς, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον και έχει καταχωρηθεί σε επίσημο rating .

Από την Ελλάδα οι πρωταθλήτριες της επαγγελματικής πυγμαχίας Ελευθερία Παλαιολόγου & Μαρία Σεμερτζόγλου και η πρωταθλήτρια του Muay Thai και κάτοχος της ζώνης THE BATTLE Μαριάνα Καλέργη, από την Ολλανδία η πρωταθλήτρια σε kickboxing και επαγγελματική πυγμαχία Mellony Geugjes, από τη Γερμανία η πρωταθλήτρια Eυρώπης στο Muay Thai Μeryem Uslu και από την Τουρκία η πρωταθλήτρια στην πυγμαχία του 2011 & 2012 Sebriye Sengul, είναι οι έξι κορυφαίες αμαζώνες που θα διασταυρώσουν τις γροθιές τους στο ρινγκ του THE BATTLE 5.

Στο official κανάλι του THE BATTLE στο youtube, παρουσιάστηκε και το πρώτο promo video του event του Ιουνίου :

Οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος στο NO1 premium fight show της χώρας είναι οι εξής: Λευτέρης Χαχαμίδης, Nordin, Δημήτρης Ξερικός, Αλέξης Σύρος (επιστρέφει) , Δημήτρης Χιώτης, Zuraby Zarnage, Φίλλιπος Χρυσάκης, Κώστας Κουτσομύτης, Νεκτάριος Ουζούνης, Δημήτρης Σύλλας, Διονύσης Γκίκας, Κώστας Αγγελής (επιστρέφει) , Γιάννης Παλαιολόγος, Παναγιώτης Στρουμπούλης, Chechklatze, El Sid, Παναγιώτης Ζησιμόπουλος, Μανώλης Γρηγοράκης και Νίκος Πολίτης.

/

Από το εξωτερικό θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το THE BATTLE 5, εκτός του William Diender οι : Meryem Uslu, Mellony Geugjes, Engin Tas.

/

Read More

And More