Η Κ. Τσολακάκη στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ”!

Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ” πραγματοποιείται σήμερα στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” από τις 10 το πρωί ώς τις 8 το απόγευμα.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, λόγω της κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, ο Σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”, πιστεύει ότι η κοινωνική αλληλεγγύη είναι καθήκον και προτεραιότητα όλων μας. Γι’ αυτό, με αίσθημα ευθύνης για την καλή λειτουργία της Ογκολογικής Μονάδας “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” που ίδρυσε, καθώς και για τη συνέχιση του έργου του, θεωρεί χρέος του να εντείνει τη δράση του.

Για άλλη μια φορά ζητάει την υποστήριξη όλων εκείνων που μέχρι σήμερα πίστεψαν στο έργο του και συνέβαλαν σ’ αυτό, και τους προσκαλεί να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Bazaar της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, δίνοντας έτσι ΕΛΠΙΔΑ στα άρρωστα παιδιά αλλά και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τις οποίες, όπως έχει υποσχεθεί ο Σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”, θα τις βοηθήσει με ένα μέρος των εσόδων από κάθε εκδήλωση που διοργανώνει.

Στο Bazaar της “ΕΛΠΙΔΑΣ” θα βρείτε δώρα προσωπικά και επαγγελματικά, δώρα για μεγάλους και για μικρούς, γούρια, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, παιχνίδια, κοσμήματα, αξεσουάρ και άλλα πολλά, όλα με τη υπογραφή γνωστών οίκων και δημιουργών και όλα σε δελεαστικές τιμές. Θα βρείτε επίσης τις πανέμορφες και μοναδικές χριστουγεννιάτικες κάρτες, που δημιούργησαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της “ΕΛΠΙΔΑΣ”. Ειδικά την ημέρα αυτή θα διατίθεται και ένα ιδιαίτερο T-shirt, το οποίο απεικονίζει τον “Αγγελιοφόρο της ΕΛΠΙΔΑΣ” Σάκη Ρουβά.

Στο φετινό Bazaar συμμετέχουν με δικό τους ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο οι εξής: Aster Kin , Cakes and Cookies, Casa, Collezione Imports, Dreamwish, First, Frida, I 4 D, Jo Malone, Kandarakis, Kessaris, Koki Creations, Le chocolat, Liana Vourakis, Marvelplant, Serkos, Starlights, Venetia Vildiridis, VST, Zerteo, Βογιατζής Πάνος, Μουσείο Μπενάκη, Μπισκότο από Σπίτι, Πάλλη Έλενα, Το Γαϊτανάκι, Χάρης Τσιμόγιαννης.

Αξίζει να τονίσουμε ότι την Οργανωτική Επιτροπή του Bazaar της “ΕΛΠΙΔΑΣ” αποτελούν οι κυρίες Καίτη Βούτσελα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Έφη Έλληνα, Αλίνα Μινέττα και Μπέκη Στραβελάκη.

To παρών έδωσε και η σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου, Κρίστυ Τσολακάκη

Read More

And More