Sexy μανούλες στην παραλία! Γέννησαν πριν λίγους μήνες και έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο μηδέν

Πριν λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο τα αγγελούδια τους και μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφεραν να επανέλθουν στα κιλά τους και να βγουν ακόμη πιο sexy στις παραλίες. Οι διάσημες Ελληνίδες κάνουν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά της Ελλάδας και τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Άλλες προσπάθησαν ελάχιστα, και άλλες πολύ περισσότερο για να χάσουν τα κιλά που πήραν, αλλά άξιζε τον κόπο αφού τις βλέπουμε χαμογελαστές να φορούν τα μαγιό τους και να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό.
Σταματίνα Τσιμτσιλή


Στις 11 Ιουνίου έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της φέρνοντας στον κόσμο την δεύτερη κορούλα της, την όμορφη Μαιρούλα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δυο περίπου μήνες μετά το τοκετό, φαίνεται πως έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης και εμφανίζεται άκρως ανανεωμένη στις παραλίες της Πάρου. Εκεί κάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα κορίτσια τους.
Μαριάντα Πιερίδη


Μέσα σε ένα μήνα η Μαριάντα Πιερίδη κατάφερε να χάσει 18 κιλά, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, και σε λιγότερο από 5 μήνες, βγαίνει στην παραλία με ακόμη πιο καλλίγραμμη σιλουέτα από αυτή που είχε πριν την εγκυμοσύνη.
Φαίη Σκορδά


Τι κι αν γέννησε πριν τρεις μήνες το κορμί της Φαίης Σκορδά, έχει επιστρέψει στις προ – εγκυμοσύνης, αναλογίες του. Η καλή διατροφή, αλλά και το πολύ παιχνίδι και το τρέξιμο με τα δυο αγόρια στο σπίτι, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να
ξαναβρεί τη φόρμα της.

Μπέττυ Μαγγίρα
Πριν οκτώ μήνες γέννησε την κορούλα της και κατάφερε σε πολύ λίγο χρόνο να χάσει τα 13 κιλά της εγκυμοσύνης. Μέσα από την παρουσία της στο YFSF την απολαύσαμε πιο σέξι από ποτέ, ενώ στην τελευταία φωτογράφησή της, πόζαρε με μαγιό και καλοκαιρινή διάθεση.
Σίσσυ Χρηστίδου
Ο δεύτερος γιος της γεννήθηκε πριν από περίπου 11 μήνες και ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον μικρό Φίλιππο Ραφαήλ. Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου, που ποτέ δεν αγχώθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και προσπαθεί, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, να τα χάνει σιγά σιγά και χωρίς στερήσεις.
Κατερίνα Παπουτσάκη


Πριν από ενάμιση χρόνο η Κατερίνα Παπουτσάκη έγινε για πρώτη φορά μανούλα και φέτος είδαμε τις πρώτες “καυτές” φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία της Βουλιαγμένης. Και τα λόγια είναι περιττά…
Αγγελική Ηλιάδη


Μπορεί ο δεύτερος γιος της να γεννήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, η Αγγελική Ηλιάδη όμως φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη να χάνει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν μην έχει βγάλει ακόμη κάποια φωτογραφία από παραλία, αλλά η λήψη που τράβηξε με το κοντό σορτσάκι της, αποκαλύπτει πόσο σέξι είναι.
Καλομοίρα


Μετά από σκληρή προπόνηση και καλή διατροφή η Καλομοίρα, κατάφερε 18 μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων αγοριών της, να αποκτήσει μια καλλίγραμμη σιλουέτα και να βγει πιο σέξι από ποτέ αυτό το καλοκαίρι στην παραλία. Η ίδια βρέθηκε μαζί με όλη την οικογένεια στη Μύκονο και έκλεψε τις εντυπώσεις!
Βάσω Λασκαράκη
Εννιά περίπου μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφήθηκε με μαγιό και εντυπωσίασε. Η ίδια κατόρθωσε από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα να χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της και είναι έτοιμη για την παραλία.

Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ!, Hello!, ΕΓΩ!, Instagram, Ndp

Read More

And More