Ο Paul McCarntney, απάντησε σε μήνυμα θαυμαστριών των Beatles, 50 χρόνια μετά!

Το 1963 δυο 18χρονες φανατικές θαυμάστριες των Beatles, έστειλαν ένα ηχογραφημένο μήνυμα στο θέατρο που εμφανίστηκαν οι Beatles, στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με τα μέλη του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

Απάντηση δεν πήραν ποτέ… Τα χρόνια πέρασαν και … 50 χρόνια μετά ο Paul McCartney, απάντησε στο μήνυμά τους σε εκπομπή The One Show!

Το μήνυμα που ηχογράφησαν τα κορίτσια και το βλέπεις στη φωτογραφία έλεγε ” Το όνειρό μας είναι να έρθουμε στην επόμενη συναυλία σας στα παρασκήνια και να σας δούμε από κοντά. Αυτό μάλλον δεν θα συμβεί ποτέ αλλά μπορούμε να ελπίζουμε… Δεν μπορούμε;”

Η κασέτα με το ηχογραφημένο μήνυμα αγοράστηκε από κάποιο συλλέκτη πριν χρόνια και έπεσε στα χέρια των παραγωγών του show του bbc οι οποίοι έψαξαν τα δυο κορίτσια που έστειλαν το μήνυμα τα οποία σήμερα βέβαια είναι γιαγιάδες!

Και βέβαια δεν έφυγαν έτσι… αφού ακολούθησε η απάντηση στο μήνυμά του από τον ΜcCartney, έστω και 50 χρόνια μετά: ” Λιντα και Μπάρμπαρα, γειά σας. Ευχαριστούμε για το υπέροχό σας μήνυμα. Τελικά το έλαβα και καλύτερα αργά παρά ποτέ…Χάρηκα πολύ που ξαναβρεθήκατε μετά από 40 χρόνια! Συνεχίστε να αγαπάτε τη μουσική! Με αγάπη Paul!”

Oι δυο γυναίκες είχαν να συναντηθούν 40 χρόνια οπότε η συγκίνηση και η έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Read More

And More