Μ. Μπεκατώρου: Μιλά για την πρώτη ερωτική έλξη που αισθάνθηκε για τον σύζυγό της!

Στην εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου και με αφορμή το θέμα των γυναικείων ορμονών μίλησε για την πρώτη ερωτική έλξη που ένιωσε για τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλου.
Η γνωστή παρουσιάστρια θυμάται, την πρώτη ερωτική έλξη που αισθάνθηκε για τον σύζυγό της και απαντάει στο ερώτημα εάν κατά τη γνώμη της υπάρχει “η χημεία του έρωτα”. Από την πλευρά τους, οι ειδικοί στο στούντιο εξηγούν εάν οι φερορμόνες είναι τελικά αυτές που μας κάνουν να ερωτευόμαστε.
Στην εκπομπή του Mega Που θα μεταδοθεί το Σάββατο, προσεγγίζει για πρώτη φορά το μεγάλο θέμα των ορμονών και διερευνά πώς αυτές επιδρούν στη ζωή ανδρών, γυναικών αλλά και παιδιών. Αναζητά και παρουσιάζει τα σημάδια που θα μας προειδοποιήσουν ότι οι ορμόνες δεν εκκρίνονται σωστά στο σώμα μας και προτείνει φυσικούς τρόπους για να βελτιώσουμε την ορμονική μας ισορροπία.
Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί οι ορμόνες ουσιαστικά μας “κυβερνούν” καθώς αποφασίζουν για το πόσο αγχωμένοι είμαστε, τί διάθεση έχουμε, πότε θα αλλάξει ο μεταβολισμός μας, αν θα είμαστε γόνιμοι, αν θα αναπτυχθούμε σωστά, ακόμη και αν θα ερωτευθούμε.

Read More

And More