H V. Beckham στο γήπεδο με 12ποντα! Δες φωτογραφίες

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham πέρασε την ημέρα της στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσει ένα από τα αγόρια να παίζει μπάλα. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μικρή τους κορούλα, Harper, η οποία έκλεψε και την παράσταση με το σκουφάκι της.

Η Victoria έφθασε με μαύρα 12ποντα μποτάκια και δεν έδειχνε να την πτοεί καθόλου στο περπάτημα το χορτάρι του γηπέδου. Παρακολούθησε αγέλαστη τον αγώνα ενώ ο David δεν έπαψε να έχει στην αγκαλιά τοy την μικρή τους. Ο μεγαλύτερος από τους γιούς τους, Brooklyn προσπάθησε πολλές φορές να κάνει την μικρούλα να γελάσει κάνοντας γκριμάτσες.


H Victoria σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Βρετανικό OK δήλωσε πως την Harper την παίρνει παντού μαζί της και το ίδιο θα έκανε και με τα άλλα της παιδιά αν δεν είχαν σχολείο.

Ενώ ενδιαφέρον είχε η δήλωση πως όταν ήταν μικρή δεν ήταν καθόλου δημοφιλής και δεν είχε φίλους αφού τα παιδιά στο σχολείο την απομόνωναν και την κορόιδευαν. Γεγονός που την έκανε να πεισμώσει και να πει πως μια μέρα θα γίνω διάσημη και τότε όλοι θα το έχετε μετανιώσει.

Το ΄πε και το ΄κανε η Βικτώρια…

Read More

And More