Περιμένουν 4ο παιδί ο David και η Victoria Beckham!

Για τέταρτη φορά γονείς ετοιμάζονται να γίνουν o David και η Victoria Beckham που ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα.

Ο εκπρόσωπος του διάσημου ζευγαριού αποκάλυψε σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό πως η Beckham είναι έγκυος. “Ο David και η Victoria Beckham με χαρά επιβεβαιώνουν ότι το καλοκαίρι θα γεννηθεί το τέταρτο παιδί τους” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως τα τρία παιδιά του διάσημου ζευγαριού είναι ενθουσιασμένα που θα προστεθεί κι άλλο μέλος στην οικογένειά τους.
Ωστόσο, και ο ίδιος ο David θέλησε να μοιραστεί το νέο με τους φίλους του στο Facebook. “Έχω σπουδαία νέα να σας πω: εγώ και η Victoria περιμένουμε το τέταρτό μας παιδί το καλοκαίρι. Τα αγόρια έχουν ενθουσιαστεί με την άφιξη του αδερφού ή της αδερφής τους”, έγραψε ο άσος των γηπέδων.

Το γνωστό ζευγάρι έχει ήδη τρεις γιους: τον 11χρονο Brooklyn, τον 8χρονο Romeo και τον 5χρονο Cruz και έχει εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει μια κόρη.
“Ουάου! Συγχαρητήρια στον David και τη Victoria! Τέταρτο παιδί εν όψει”, έγραψε στο Twitter της η Kylie Minogue και ευχήθηκε πρώτη πρώτη για τα γεννητούρια.
Σε πρόσφατη εκπομπή του δικτύου ABC, ο David και η Victoria δεν είχαν κρύψει την επιθυμία τους να κάνουν τέταρτο παιδί, με την τραγουδίστρια – σχεδιάστρια να παραπονιέται για την απουσίας μιας ακόμα γυναίκας στο σπίτι.
Την ίδια στιγμή, πήραν “φωτιά” τα γραφεία στοιχημάτων για το αν το παιδί τους θα είναι κορίτσι ή αγόρι.

Read More

And More