Τα δάκρυα του Μπέκαμ! Οι συγκινητικές στιγμές στο τελευταίο του ματς πριν κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του! Φωτογραφίες!

Με τον καλύτερο τρόπο και πολλή συγκίνηση ο David Beckham “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, στον τελευταίο αγώνα του με την ομάδα που έμελλε να του χαρίσει ακόμα ένα τρόπαιο, την Paris Saint Germain.

/
Μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα και πριν την απονομή του κυπέλου, ο Beckham αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τους συμπαίκτες του…

/
… αλλά και το κοινό.

/
Τα δάκρυα του Beckham για την αποχώρησή του από τα γήπεδα έκαναν το γύρο του κόσμου και δικαιολογημένα, αφού έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο.

/
Οι συμπαίκτες του ήταν εξίσου συγκινημένοι…

/
… αλλά επεφύλαξαν και μοναδικές εκπλήξεις στον ποδοσφαιριστή!

/
Σύσσωμη η οικογένεια Beckham ήταν στο γήπεδο. Οι γιοι του Romeo, Brooklyn και Cruz μπήκαν στο γήπεδο και πανηγύρισαν μαζί με τον πατέρα τους την κατάκτηση του τελευταίου του τίτλου.

/
Την ίδια στιγμή, η Victoria με την κόρη του ζευγαριού Harper παρακολουθούσε συγκινημένη τον τελευταίο αγώνα του συζύγου της. Άλλωστε τώρα ο David Beckham θα έχει περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του και ειδικά τη μονάκριβη κόρη του!

Read More

And More