Βρετανή μητέρα τα βάζει με τη Victoria Beckham και τα μικροσκοπικά ρούχα που έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό

To γράμμα μιας “απελπισμένης” μητέρας δημοσίευσε η Daily Mail! Ποιο ήταν το δράμα της; Μα φυσικά πως η Victoria Beckham έχει μόλις 58 εκατοστά περίμετρο μέσης! Σου ακούγεται παράδοξο; Κι όμως είναι η αλήθεια. Η Victoria Beckham μπήκε στο στόχαστρο της Anabel Cole όταν η τελευταία ετρεξε να αγοράσει κάποια από τα ρούχα της διάσημης Βρετανής, με αφορμή τον έρανο που αποφάσισε να κάνει το ζεύγος Beckham για τα θύματα των καταστροφικών πλημμύρων στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα λοιπόν με την υπογράφουσα του άρθρου της βρετανικής Daily Mail, όποιο ρούχο κι αν διάλεξε να αγοράσει – σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές δεδομένου ότι ανήκαν στη Victoria Beckham, αλλά και ότι πρόκειται για επώνυμα ρούχα μεγάλων οίκων μόδας – της ήταν αδύνατο να το φορέσει. Δεν μπορούσε να χωρέσει με τίποτα στα μικρά νούμερα. Η Anabel Cole έχει κατά καιρούς γράψει διάφορα άρθρα σε “κρίση” μέσης ηλικίας ή μάλλον “κρίση” ταυτότητας σχετικά με την ηλικία της και τη σχέση της με την έφηβη κόρη της. Παλιότερα είχε καταφερθεί εναντίον της σειράς εσωρούχων της Victoria Secret (μωρ’ μπας και έχει εμμονή με τις Βικτώριες;) γιατί όπως έλεγε προσπαθούν να κάνουν την κόρη της σεξουαλικό αντικείμενο.

Ευτυχώς όλα όσα “με κόπο” κατάφερε να πάρει από την ντουλάπα της πρώην των Spice Girls μοιάζουν να ταιριάζουν γάντι στη δεκατετράχρονη κόρη της. Η Anabel δοκίμασε κάθε outfit για να μας πείσει (;) πως έχει ελαφρώς μεγαλύτερη περιφέρεια από τη Victoria, ενώ έβαλε και την κόρη της να κάνει το ίδιο και στις φωτό παρακάτω φαίνεται το αποτέλεσμα.

“Αυτό το φόρεμα είναι size 4 – το οποίο είναι γνωστό και ως size zero. Μοιάζει στα μάτια μου με το γιγαντιαίο Πάντα. Δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο από κοντά στο παρελθόν” αναφέρει για το σύνολο της παραπάνω εικόνας, που τη δυσκόλεψε και τελικα ποτέ δεν κούμπωσε στα πλαϊνά. Η κόρη της πάντως το ευχαριστήθηκε.

“Αυτή η φούστα είναι τόσο μικρή που με δυσκολία μπόρεσα να περάσω ακόμη και την πατούσα μου από μέσα της” αναφέρει για τη δερμάτινη κόκκινη φούστα της Beckham.

“Καθώς παλεύω να το φορέσω, σκέφτομαι πως αυτό το φόρεμα δεν μπορεί να φτιάχτηκε για ενήλικες” αναφέρει η κα. Cole. “Ενθουσιάζομαι που καταφέρνω τελικά αν το φορέσω, αλλά απογοητεύομαι όταν βλέπω το είδωλό μου στον καθρέφτη” συμπληρώνει.

Κι όλο αυτό για να μας δείξει πως οι γυναίκες στον “κανονικό κόσμο” δεν είναι τόσο αδύνατες και μικροσκοπικές και πως τα ρούχα της Victoria δεν κάνουν παρά για μικρά κοριτσάκια. Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο της Beckham (ούτε άλλωστε θα της ήταν απαραίτητο αυτό), νομίζω πως όλη η προσπάθεια είναι επιτηδευμένα κακεντρεχής. Αγαπητή Anabel, κανείς δεν θέσπισε την κα. Victoria ως πρότυπο γυναικείων αναλογιών ανά την υφήλιο. Αν όμως ήταν φίλη σου, θα την “κάρφωνες” τόσο επιδεικτικά απλά και μόνο επειδή είναι πιο μικροσκοπική από εσένα και δεν μπορεί να σου δανείσει τη φούστα της; Άλλωστε δεν πρόκειται για ρούχα από το… κατάστημά της ή την προσωπική της συλλογή. Μιλάμε για ρούχα από τη ντουλάπα της.

Read More

And More