Ο επιχειρηματίας… Μέμος Μπεγνής!

Από την τηλεόραση στις… επιχειρήσεις. Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή που άνοιξε ένα fast food, franchise μεγάλης γνωστής αλυσίδας στη Σαλαμίνα.

Ο γνωστός ηθοποιός γνωρίζοντας την κρίση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να επενδύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρήματά του και να μπει στο χώρο των επιχειρήσεων ξεκινόντας από ένα πολύ προσοδοφόρο κομμάτι τους, αυτό των ταχυφαγείων.
“Η ιδέα ήταν από χρόνια στο μυαλό μου, υλοποιήθηκε όμως μόνον όταν υπήρξαν τα εχέγγυα για κάτι σοβαρό. Από τον περασμένο Ιούλιο, όταν συζήτησα με μια μεγάλη εταιρεία στον χώρο της εστίασης, είχα αποφασίσει ότι θα προχωρήσω και στις 22 Ιανουαρίου άνοιξε τελικά το μαγαζί”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην “Espresso”.
Ο ίδιος εξήγησε ότι στην απόφασή του τον επηρέασε και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. “Στην περίοδο κρίσης που διανύουμε πιστεύω ότι το γρήγορο και φτηνό φαγητό προσφέρεται για επένδυση. Το φτηνό φαγητό είναι μια λύση που νομίζω ότι δεν κινδυνεύει να παρουσιάσει κάμψη. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει ένας κολοσσός από πίσω, που αποτελεί εγγύηση”, τόνισε.
Η Σαλαμίνα είναι ο τόπος καταγωγής του, γι’ αυτό την επέλεξε ως έδρα της επιχείρησής του. “Εχω πολλούς φίλους εκεί και πάντα οι δεσμοί εντοπιότητας είναι πιο στενοί και ισχυροί”, είπε ο γνωστός ηθοποιός.
Τα εγκαίνια του μαγαζιού θα γίνουν σε ένα μήνα από σήμερα, “όταν θα έχει προχωρήσει λίγο η δουλειά και θα έχει “ηρεμήσει” το προσωπικό”. Την ημέρα εκείνη θα βρίσκονται στο πλευρό του Μέμου όλοι οι φίλοι του από το θέατρο.

Read More

And More