Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.07.2012 | 17:10

Το ξέσπασμά του Μέμου Μπεγνή μέσω Facebook!

Το ξέσπασμά του Μέμου Μπεγνή μέσω Facebook!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την απογοήτευσή του για την Ελλάδα του σήμερα και το Lifestyle εξέφρασε μέσα από ένα μήνυμα-αγανάκτησης που ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε και μίλησε για όλα όσα τον ενοχλούν.
 
Δες το μήνυμά του στο Facebook:
 
“Είμαι πολύ απογοητευμένος απ’ την Ελλάδα μας σήμερα... και δε θα μείνω στην πολιτική... αυτή απ’ όπου και να την πιάσεις βρωμάει... θα μείνω στην παιδεία... όταν η κυρά Κατίνα της γειτονιάς μετέφερε το νύχι, το μαλλί και το σκυλάδικο απ\' τη γειτονιά στην τηλεόραση, όταν η νεολαία βάζει στη διαπασών Πάολα και αποθεώνει την κακή αισθητική και τη φτήνια, όταν η οποιαδήποτε προσπάθεια ένστασης και κριτικής της αισθητικής του σκυλάδικου και της κατινιάς σε κάνει και είσαι η μειονότητα, τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα... μια χαρά είναι το σκυλάδικο... φτάνει να μη γίνεται τρόπος ζωής... και δεν εννοώ μόνο τη μουσική...”, έγραψε χαρακτηριστικά.
 
Ενώ, έσπευσε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του, αναφέροντας: “Μη με ρωτήσετε τι έπαθα... τίποτε δεν έπαθα... άπλα αγανακτώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ γιατί μεγαλώνοντας παιδιά σε αυτό το χάλι φαντάζομαι το μέλλον αυτής της χώρας όταν αυτά τα παιδιά πάρουν τα ηνία και τρομάζω... τρομάζω πολύ... όταν σε μια χώρα η παιδεία είναι δυστυχώς το τελευταίο μέλημα των ανθρώπων που την κυβερνούν... κρίμα... δεν το αξίζει...”

/
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10