Μ. Μπεκατώρου: “Ξεκίνησα να ζω το όνειρό μου!”

Η Μαρία Μπεκατώρου που φέτος θα την δούμε να παρουσιάζει το “Master Chef Junior”, μίλησε “Πρωινή Μελέτη” για την εκπομπή μαγειρικής, τη σχέση της με τους κριτές και το όνειρό της που ξεκίνησε μετά το “Just the two of us”.
Η γνωστή παρουσιάστρια, αν και δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει η προβολή της εκπομπής είπε το εξής: “Με πιάνεις αδιάβαστη, δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκινάει το Master Chef…” και πρόσθεσε για τη σχέση της με τους κριτές: “Δέσαμε όλοι τόσο πολύ που μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο και λέμε πόσο τους λείπω και πόσο μου λείπουν”.
Για τη νέα ώρα της εκπομπής της “Χωρίς ταμπού” και τις αλλαγές που έγιναν, ανέφερε: “Θα έχουμε ένα πάνελ και πέρυσι το είχαμε στον καναπέ, φέτος θα το έχουμε πιο επαγγελματικό”.
Όσον αφορά το αν θα παρουσιάσει το “Master Chef ΙΙ” δήλωσε άγνοια: “Ναι, μου το ξανάπαν για το “Master Chef ΙΙ”, δεν ξέρω τίποτα, εγώ θέλω να κάνω αυτά που πρέπει”.
Ακόμη, διευκρίνισε για τους συναδέλφους της που φέτος είναι εκτός τηλεόρασης: “Στη ζωή τα πράγματα είναι έτσι. Είναι ένας κύκλος, κάποιες χρονιές είναι καλύτερες, κάποιες χρονιές είναι χειρότερες. Εγώ ευχαριστώ τον Θεό που μετά από μία πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά μου έφερε αυτά φέτος… Το “Just” ήταν η αρχή για να ξεκινήσει το όνειρό μου”.
Για το αν διατηρεί φιλίες από τον χώρο, δήλωσε: “Εχω φίλους από τον χώρο, αλλά όχι πολλούς. Δεν μπορείς να κάνεις γιατί είναι ο ανταγωνισμός, είναι πολλές ώρες δουλειάς…”
Τέλος, για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο εξομολογήθηκε: “Είναι ευτυχισμένος. Δεν ζηλεύει, μας βρήκε μαζί η επιτυχία κι αυτό είναι το σημαντικό”.

Read More

And More