Μ. Μπεκατώρου: Μίλησε για τα κιλά που έχασε και για το μωρό που θέλει!

Για την πρεμιέρα του “Junior Master Chef”, τη συνεργασία με το Mega και τα κιλά που έχασε μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε σήμερα στο “Πρωινό Mou” και αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στο διάσημο παιχνίδι μαγειρικής.
Μιλώντας, αρχικά, για το βάρος που έχει χάσει, η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε πως είχε χάσει τα περιττά κιλά πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. “Έτρεχα πολύ με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όταν είχε ξεκινήσει το “Just the 2 of us” με τις πρόβες δεν καθόμουν καθόλου και τότε έχασα κάποια κιλά. Παλοιότερα δεν είχα πολλά πράγματα να κάνω και ήμουν σπίτι-δουλεια. Όταν άλλαξε το πρόγραμμά μου, άλλαξε και ο μεταβολισμός μου. Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν το καταλαβαίνεις, αλλά τώρα που βλέπω παλαιότερα video λέω ότι πράγματι είχα παραπάνω βάρος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την πρεμιέρα, η Μαρία αποκάλυψε ότι έχει αγωνία: “Έχω αγωνία να δω πως βγήκε όλη αυτή η προσπάθεια που κάναμε. Να δω αν θα αρέσει στον κόσμο και ακόμη δεν πιστεύω ότι θα κάτσω στην τηλεόραση και θα με δω παρουσιάστρια του Mega”, είπε και πρόσθεσε: “Είμαι περήφανη με αυτό που κατάφερα. Δεν ξέρω αν ακούγεται εγωϊστικό, αλλά είμαι ευτυχισμένη. Πέρασα ένα καλοκαίρι με πολύ σημαντικούς επαγγελματίες και αυτό για ‘μένα είναι εμπειρία ζωής. Αυτό που έζησα είναι καταξίωση και αυτό με κάνει να χαίρομαι διπλά. Μου ήρθε ξαφνικά, όμορφα και ισορροπημένα”.
Όσον αφορά την εμπειρία μέσα από το “Junior Master Chef” αποκάλυψε: “Περάσαμε πολύ όμορφα. Τα παιδιά μαγείρευαν πολύ ωραία. Ήξεραν και συνταγές gourmet και μαγειρικούς όρους που ούτε εγώ δεν ήξερα. Πιστεύω ότι είχαν μια κλίση σε αυτό που έκαναν”.
Για τη σχέση αγάπης που έχει με το Τηλεάστυ δήλωσε: “Δεν μου λείπουν οι διάσημοι καλασμένοι. Το Τηλεάστυ είναι το σπίτι μου. Για ‘μένα προτεραιότητα είναι το σπίτι και η οικογένειά μου και δεν σκοπεύω να προδώσω το τηλεοπτικό μου σπίτι”.
Τέλος, για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί αποκάλυψε: “Αυτό έχω στο μυαλό μου. Προτεραιότητά μου είναι να κάνω ένα παιδί. Είμαστε 12 χρόνια ζευγάρι και τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να κάνουμε ένα παιδί!”

Read More

And More