Ben Affleck – Jennifer Garner: Μετά το σκάνδαλο, προσέλαβαν δυο νέες νταντάδες για τα παιδιά!

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Jennifer Garner, μετά το σκάνδαλο που θέλει τον Ben Affleck να έχει εξωσυζυγική σχέση με την νταντά των παιδιών τους, Christine Ouzounian. Η νταντά, που έγινε η πέτρα του σκανδάλου απομακρύνθηκε και τώρα τη θέση της πήραν δυο νέες νταντάδες για τα παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε μαζί με την 9χρονη Violet και την 6χρονη Seraphina σε βόλτα στην Ατλάντα. Οι δυο γυναίκες – που θα πρέπει σίγουρα να είναι πολύ προσεχτικές στη σχέση με τον μπαμπά των παιδιών – φρόντιζαν με τον καλύτερο τρόπο τα κορίτσια και είχαν μαζί τους και το νέο λαμπραντόρ της οικογένειας. Την ίδια ώρα η Jen, βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας “Miracles From Heaven”.

Όσο για την γυναίκα που φέρεται να “ξεμυάλισε” τον Ben… απολαμβάνει τις διακοπές της σε πολυτελές θέρετρο, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον γνωστό ηθοποιό να της καλύπτει τα έξοδο. Ενώ, ο εκπρόσωπός του, διαψεύδει την ύπαρξη σχέσης ανάμεσά τους.
Εκείνη πάντως, απολαμβάνει όλη αυτήν τη δημοσιότητα και πρόσφατα ανέβασε στο Instagram της φωτογραφία από το ξενοδοχείο λέγοντας πως “αυτό το κορίτσι είναι… on fire”

Μάλλον, η Jennifer δεν θα χαρεί και πολύ με αυτό…

Read More

And More