Ben Affleck: Η σέξυ νταντά αποκαλύπτει πως την… “αποπλάνησε στο μπάνιο”!

Μπορεί να αποφάσισαν να χωρίσουν αλλά οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό για το διαζύγιο του Ben Affleck και της Jennifer Garner. Το ζευγάρι μετά το σκάνδαλο με την απιστία του Ben με την νταντά των παιδιών του, προσπαθεί να αποφύγει τα χειρότερα.

Η πέτρα του σκανδάλου, όμως, Christine Ouzounian είναι έτοιμη να “σπάσει τη σιωπή της”… Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “ΟΚ!” η νταντά αποκάλυψε πως ο Ben “την αποπλάνησε στο μπάνιο” και είναι φυσικά έτοιμη να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το love story τους.
Ωστόσο, άνθρωπος από το περιβάλλον το ζευγαριού αναφέρει πως η νταντά έκανε τα πάντα για να χωρίσουν οι δυο ηθοποιοί, πιστεύοντας ότι ο σταρ του Χόλιγουντ θα μείνει μαζί της. “Η Cristine έκανε τα πάντα για να καταλάβει η Jennifer, την κρυφή σχέση της με τον σύζυγό της. Φλέρταρε ανοιχτά μπροστά της, την άφησε να τους “τσακώσει” να ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλον και προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαλύσει το γάμο τους (φυσικά με τη βοήθεια του Ben που υπέκυψε στην ομορφιά της)”, ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Ενώ, πρόσθεσε πως το τελειωτικό “χτύπημα” ήταν στο ταξίδι της οικογένειας στις Μπαχάμες. Εκεί η Ouzounian φέρεται να άφησε σκόπιμα ένα τεστ εγκυμοσύνης (ήταν αρνητικό) στο μπάνιο για να το δει η Jennifer. Εκείνη έγινε έξαλλη και έδιωξε την Cristine και τον Ben από το σπίτι, ενώ λίγο αργότερα έφυγε για το Las Vegas.

Το διαζύγιο ήταν θέμα χρόνου μετά από αυτό το περιστατικό, αλλά ο χωρισμός δεν ήταν ο μόνος πονοκέφαλος για το ζευγάρι. Αφού οι δυο τους έπρεπε να συσπειρωθούν για να αντιμετωπίσουν την νταντά, που ήθελε να αποκαλύψει τα πάντα για το μυστικό δεσμό. Αρχικά, ο Ben της κάλυψε τα έξοδα στο πολυτελές ξενοδοχείο που έμενε για να μην δοθεί συνέχεια στο σκάνδαλο, αλλά τώρα που εκείνη κατάλαβε πως δεν θα υπάρξει μέλλον ανάμεσά τους ετοιμάζεται να τα βγάλει όλα στη φόρα…

Read More

And More