Θρήνος για τον Ben Stiller – Πέθανε η μητέρα του και ηθοποιός Anne Meara

Πένθος στο Χόλιγουντ για το θάνατο της ηθοποιού Anne Meara. Η 85χρονη κωμική σταρ που είχε συμμετάσχει και στο “Sex and the City” ήταν η μητέρα του Ben Stiller και άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο.
Η Anne Meara είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή από την τηλεόραση όπου έπαιζε σε κωμικά σκετσάκια με τον άντρα της Jerry Stiller διακωμωδώντας το γάμο τους.

Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώθηκαν, από τα αγαπημένα της πρόσωπα την Κυριακή, ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι αιτίες του θανάτου της.
Η Meara γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1929 και ξεκίνησε τη καριέρα της παίζοντας σε καλοκαιρινούς θιάσους. Στην τηλεόραση έπαιξε πρώτη φορά το 1954 (The Greatest Gift, NBC), σύμφωνα με βιογραφικά στοιχεία της στο MTV.com. Γνωρίστηκε με τον άντρα της το 1953 σε γραφείο ατζέντη και παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά. Ξεκίνησαν δουλεύοντας μαζί σε έναν θίασο κωμικών και μετά δημιούργησαν το δικό τους ντουέτο, που τους έκανε γνωστούς στην αμερικανική τηλεόραση και ιδιαίτερα στο Ed Sullivan Show.

Τα κωμικά σκετς τους βασίζονταν σε επεισόδια από το γάμο τους και στο ύψος τους (ο Stiller ήταν 1,62 μ και αυτή ψηλότερη) και στην καταγωγή τους (αυτός ήταν Εβραίος, αυτή ήταν ιρλανδέζικης καταγωγής).
Ξεκίνησαν να δουλεύουν ξεχωριστά τη δεκαετία του 1970, και εκείνη έπαιξε στις ταινίες The Out-of-Towners και Lovers and Other Strangers, ενώ εμφανίστηκε και στην τηλεόραση, στα Kate McShane, The King of Queens και Sex and the City.. Ενώ, έχει συμμετάσχει και στην ταινία “Μια νύχτα στο μουσείο” με τον γιο της Ben Stiller!

Read More

And More