Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, διασκέδασε στο Νίκο Βέρτη! Φωτογραφίες!

Τελευταία εμφάνιση χθες για το Νίκο Βέρτη στο fantasia live μετά από 3 ολόκληρα χρόνια και ήταν μια βραδιά με εκπλήξεις συγκίνηση και κυρίως διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χθες διασκέδασε στο μαγαζί ο Γιώργος Μαζωνάκης που σε λίγες μέρες θα τραγουδάει στην ίδια πίστα μαζί με την Πάολα . Οι δυο τραγουδιστές τα είπαν στο τραπέζι και μετά τα έδωσαν όλα στην πίστα ενθουσιάζοντας τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου!

Ο Νίκος Βέρτης αποχαιρέτισε το κοινό και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που τον στηρίζουν με αγάπη όλα αυτά τα χρόνια με ένα κείμενο στο επίσημο προφίλ του στο facebook:

Φίλες και φίλοι μου έφτασε η στιγμή να ρίξουμε την αυλαία στις εμφανίσεις μας. Σε αυτό το τελευταίο διήμερο θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μας στηρίξατε με την αγάπη και την παρουσία σας και για αυτή τη σεζόν πόσο μάλιστα για τα τελευταία 3 αυτά μαγικά και αξέχαστα χρόνια στο Fantasia Live…θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας οι κρυφοί ήρωες όπως μου αρέσει να τους αποκαλώ και φυσικά την εξαιρετική επιχείρηση που εμπιστεύτηκε κάθε τρελή μου ιδέα….θέλω επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Γιώργο και την Πάολα στο νέο σχήμα που έρχεται σε λίγες μέρες. Όπως έχω ξαναπεί οτιδήποτε νεότερο και επίσημο θα το μαθαίνετε εδώ στην προσωπική μου σελίδα. Θα ευχηθώ να είστε πάντα όλοι καλά…κάλο Πάσχα με αγάπη…!

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά με τους δυο τραγουδιστές μαζί στην πίστα!


Read More

And More