Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, το νυφικό που φόρεσε η Beyonce στον γάμο της!

Η Beyonce παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jay-Z πριν από τρία χρόνια, με άκρα μυστικότητα στην Νέα Υόρκη και μέχρι σήμερα κανένας δεν είχε δει φωτογραφίες του νυφικού! Στο λαμπερό αυτό γάμο μάλιστα, είχαν παρευρεθεί περίπου 200 ατόμα. Ανάμεσά τους οι: Kelly Rowland, Michelle Williams, Pharrell Williams, Kanye West, Chris Martin, Gwyneth Paltrow, Janet Jackson, Jermaine Dupri, Usher, Wyclef Jean, Jennifer Hudson, Jamie Foxx και πολλοί άλλοι.

Σήμερα λοιπόν, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το νυφικό που φόρεσε εκείνη την ημέρα η δημοφιλής τραγουδίστρια, και το οποίο μάλιστα της δημιούργησε η 57χρονη μητέρα της, Tina.

H 30χρονη Beyonce, που αυτή τη στιγμή περιμένει μαζί με τον σύζυγό της το πρώτο τους παιδί, στις φωτογραφίες που βλέπεις είναι άβαφη και δοκιμάζει το νυφικό της!

O στολισμός του χώρου της δεξίωσης αποτελούνταν από 60.000 λευκές ορχιδέες -εισαγωγής από την Ταϋλάνδη- και κόστισαν περίπου 500.000 δολάρια.

Τι φωτογραφίες αυτές όμως, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε από ένα μονταρισμένο βίντεο που επέτρεψε η Beyonce να δημοσιευτεί και το οποίο περιλαμβάνει σκηνές από τη ζωή της -μεταξύ τους και η πρόβα νυφικού!

Read More

And More