Το νέο video clip της Beyonce με την κόρη της!

Το νέο της άλμπουμ κυκλοφόρησε μέσω iTunes η Beyonce, προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές της!

Η αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Beyonce εξέπληξε την Παρασκευή θαυμαστές και κριτικούς με την απόφασή της να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ μέσω Διαδικτύου, χωρίς να έχει προγραμματίσει κάποια μεγάλη εκδήλωση. Το νέο άλμπουμ με τίτλο «Beyonce» περιλαμβάνει 14 ολοκαίνουρια τραγούδια και 17 βίντεο και προκάλεσε σάλο στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, Twitter.

H 32χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι ήθελε να διοχετεύσει τη μουσική της με έναν τρόπο διαφορετικό, ώστε να υπάρχει μια πιο άμεση επαφή με τους θαυμαστές της. Αφού ανακοινώθηκε η νέα κυκλοφορία, το άλμπουμ έγινε άμεσα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο μέσω των iTunes. «Υπάρχουν τόσα πολλά που μπαίνουν ανάμεσα στη μουσική, τον καλλιτέχνη και τους θαυμαστές», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Ήθελα να μην γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων πότε θα κυκλοφορήσει η νέα μου δουλειά».

Όπως είπε, με την κίνηση αυτή ήθελε να αφήσει τους θαυμαστές της να ακούσουν πρώτα τα νέα της τραγούδια και ύστερα να σχηματίσει ο καθένας τη δική του άποψη. «Το να είσαι σε θέση να ακούσεις ένα άλμπουμ χωρίς καμία αίσθηση του τι να περιμένεις και να βιώσεις τη μουσική και τα βίντεο για παρθενική φορά, είναι φανταστικό», δήλωσε ο διευθυντής του μουσικού περιοδικού Billboard, Μπιλ Βέρντε. «Η εποχή του Διαδικτύου παρέχει στους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να έχουν μια πιο άμεση σχέση με τους θαυμαστές τους και να παρουσιάζουν την τέχνη τους με όποιον τρόπο αυτοί επιλέγουν», είπε. Όπως αναφέρεται στο περιοδικό, το άλμπουμ έκανε μέσα σε τρεις μόλις ώρες πωλήσεις που έφτασαν τα 80.000 αντίτυπα, μέσω του iTunes.

Σε ένα από τα βίντεο κλιπ της Beyonce βλέπουμε και την πρωταγωνίστρια της ζωής της, την κόρη της Blue Ivy.

Πάρε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί…

Read More

And More