Beyonce: Άγρια επίθεση της αδελφής της στον Jay Z, μέσα στο ασανσέρ! Video

Το γύρο του κόσμου κάνει το video του TMZ που δείχνει την αδελφή της Beyonce, Solange να επιτίθεται με μπουνιές, τσαντιές και κλωτσιές στον σύζυγό της σταρ και γνωστό ράπερ Jay Z.
Όλα έγιναν μέσα σε ένα ασανσέρ όταν οι τρεις έφευγαν από το Met Gala, στη Νέα Υόρκη. Άγνωστο για ποια αιτία, η αδελφή της Beyonce σε κατάσταση αμόκ άρχισε να κλωτσά, να χτυπά και να φτύνει τον γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ, μπροστά στα μάτια της αδελφής της που στεκόταν αμέτοχη.
Το video που βγήκε στη δημοσιότητα προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, και δημοσιοποιήθηκε από το TMZ. Σε αυτό καλά ντυμένη ολόκληρη η οικογένεια επιβιβάζεται στο ασανσέρ και ξαφνικά η 27χρονη Solange βγαίνει εκτός εαυτού. Μάταια ο σωματοφύλακας προσπαθεί να την σταματήσει. Εκείνη χτυπά και επιτίθεται στον Jay Z, ενώ εκείνος προσπαθεί να αποφύγει τα χτυπήματα, χωρίς να ανταποδίδει φυσικά.

Όταν άνοιξε ξανά η πόρτα του ασανσέρ, οι φωτογράφοι τους περίμεναν στην έξοδο και η Solange ήταν έντονα εκνευρισμένη, ο Jay Z έδειχνε σοκαρισμένος και κρατούσε το σαγόνι του, ενώ η Beyonce ήταν ψύχραιμη.

Η τελευταία μπήκε στο ίδιο αυτοκίνητο με την αδερφή της, ενώ ο Jay Z επιβιβάστηκε σε διαφορετικό όχημα φεύγοντας.
Δες το video του TMZ:

Read More

And More