Β. Χατζηβασιλείου: ”Δεν δικαιούμαι να γκρινιάζω για πράγματα που έχω επιλέξει να κάνω!”

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Glam”, μίλησε για το site που έχει δημιουργήσει και παραδέχτηκε πως, η δημιουργία του ξεκίνησε από την ανάγκη της να μοιράζεται με τον κόσμο τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από το χώρο της Υγείας και της ευεξίας.

Σχετικά με τις αρνητικές κριτικές που δέχεται, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: ”Είναι δικαίωμα του καθενός, να έχει μια άποψη. Δεν μ’ ενοχλεί. Εγώ είμαι καλά με αυτό που κάνω, είμαι καλά γιατί είμαι ο εαυτός μου. Άλλοι λένε ότι συγκινούμαι υπερβολικά, άλλοι ότι συγκινούμαι ψεύτικα. Τι να κάνω τώρα! Δεν με αφορούν τα σχόλια, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.”

Για το τακτικό της δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, αναφέρει: ”Το ζω εδώ και περίπου 9 χρόνια. Του χρόνου, αν είμαστε γεροί κι ακόμα εδώ, θα μιλάμε για 10ετία. Έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μου. Δεν δικαιούμαι να γκρινιάζω για πράγματα που έχω επιλέξει να κάνω στη ζωή μου. Δεν μου το επέβαλε κανείς” και στη συνέχεια τόνισε πως, δεν μετακόμισε στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους! ”Έχω δύο αγόρια στην ηλικία των 16 και 18 χρόνων. Είναι δυνατόν να χαλάσω τη δομημένη ζωή τους, γιατί εγώ είμαι φιλόδοξη; Δεν δικαιούμαι να το κάνω”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σχετικά με την άποψή της ότι ”για να μην πέσει σε τέλμα ένα ζευγάρι, δεν πρέπει να κάνεις, αυτά που θα έκαναν 2 συγγενείς μεταξύ τους. Το ότι είναι σύζυγός σου 10 χρόνια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα και να σε βλέπει”, η Βίκυ δήλωσε: ”Πρώτα από όλα, το αν θεωρείς τον άλλο δεδομένο και δεν κάνεις την παραμικρή κίνηση για να του αρέσεις, σκοτώνεις τον έρωτα. Με τα χρόνια χαλαρώνεις και λες: Γιατί να είμαι περιποιημένη όταν θα έρθει ο άλλος να με δει; Τι θα γίνει αν είμαι με το μαλλί απεριποίητο και με την πιτζάμα; Δεν είναι έτσι. Πρέπει να δείχνεις ότι κάνεις μια προσπάθεια γι’ αυτόν.”

Read More

And More