Μόνο ο Δ. Βλάχος θα κάνει πλάκες; Το TLIFE του έστησε “παγίδα¨! Βίντεο

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Δημήτρης Βλάχος επισκέφτηκε τα γραφεία του TLIFE και μίλησε για όλα! Με μία τέτοια εκπομπή που παρουσιάζει και συμμετέχει ενεργά για να κάνει άνω κάτω όσους τυχαίνει να παίξουν μαζί τους, δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε και πολύ ήσυχο… Ο λόγος για το “Πλάκα Κάνεις” του ΑΝΤ1 που συμπαρουσιάζει με τον Σάββα Πούμπουρα.
Έτσι λοιπόν βάλαμε την δημοσιογράφο μας Αγγελική κι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τον ξεγελάσει! Τον φλέρταρε, προσπάθησε να τον πείσει ότι γνωρίζονται από παλιά και του έλεγε πως την έχει φιλήσει, την έπιασε υστερία όταν αργούσε να έρθει ο φωτογράφος για να τον βγάλει φωτογραφία και στο τέλος… κάθισε κι έβγαζε εκείνη φωτογραφίες μαζί του!

Είσαι έτοιμη για τις αντιδράσεις του όμορφου ηθοποιού; Αρχίζουμε!

Η Αγγελική μας περιγράφει τις πλάκες που έκανε στον Δημήτρη!

Δεν βολευόμουν και πολύ στο studio γιατί αγχωνόμουν μην μπει κάποιος μέσα και έτσι του πρότεινα να πάμε στην… τουαλέτα! Αλλά εκείνος είχε μια καλύτερη ιδέα… Δες και μόνη σου!

Στη συνέχεια χτύπησε το κινητό μου. Ήταν η μαμά μου. Ε, δεν ήταν και για καλό γιατί… δεν ήξερε τον Δημήτρη Βλάχο από την τηλεόραση, αλλά αντίθετα ήξερε τον Σάββα Πούμπουρα… Για να χαλαρώσει του πρότεινα να πιούμε και κανένα ποτάκι, αλλά… δεν!

Γουρούνι, γουρούνι, γουρούνι! Με είχες φιλήσει στο club “Villa Mercedes” και δεν το θυμάσαι… Ή μήπως το θυμήθηκες τώρα..; Μήπως ήσουν λίγο μεθυσμένος ή λίγο δεσμευμένος;

Ξαφνικά εκεί που ήταν όλα ωραία και όλα καλά, μπήκε μια άλλη δημοσιογράφος η οποία τον γουστάρει και δεν της είχα πει ότι θα κάνω εγώ την συνέντευξη… Δες απλά αντίδραση!

Αγγελική: Της είχα πει ότι θα έρθεις εδώ και..
Δημήτρης: Α, ναι..
Αγγελική: Ρε παιδί μου σε γουστάρει και μου είχε πει ότι ήθελε να σου κάνει εκείνη την συνέντευξη!
Δημήτρης: Δεν θέλω εκείνη… Εγώ θέλω από εσένα!
Αγγελική: Και της λέω ρε Μαρία αφού έδωσε σε μένα το Οκ για την συνέντευξη!
Δημήτρης: Εεεε δεν είναι σωστό! Αφού είπα σε σένα, σε σένα! Και εμείς στην τελική γνωριζόμαστε από παλιά!
Αγγελική: Σωστά με είχες φιλήσει στο Villa Mercedes και το θυμάμαι!
Δημήτρης: Πες της κιόλας ότι το θυμόταν και αυτός!

Όπως είδες η μαμά ξαναχτυπά αλλά αυτή την φορά μου λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να φάω φακές. Και ο Δημήτρης συμφωνεί ότι πρέπει να φάω τις φακές μου!
Ο Δημήτρης άνοιξε ένα site με ένα φίλου του το loca.gr αλλά δεν μου έφερε τίποτα. Είναι σωστό, όχι πες μου! Αλλά με στόλισε με κάτι άλλο…
Ήρθε η ώρα της φωτογράφησης! Με πιάνει υστερία γιατί φωνάζω τον φωτογράφο και εκείνος αργεί να έρθει! Ο Δημήτρης έχει μείνει και λέει από μέσα του “Πωπω τι στριμμένη είναι αυτή!”

Μπορώ να πω ότι δεν κατάλαβε ότι του κάναμε πλάκα απλά με παρεξήγησε λίγο… βασικά όχι λίγο αλλά αρκετά! Του έκανε εντύπωση που του είπα για την τουαλέτα και για τις φακές.
Για τον φωτογράφο είπε ότι τον λυπήθηκε που του φώναζα…Κρίμα ο άνθρωπος…

Read More

And More