Θρίλερ με την κόρη της Whitney Houston – Δεν έχει αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή

Μία σύγχυση επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε σχέση με την κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown. Δημοσιεύματα από ηλεκτρονικές εφημερίδες του εξωτερικού έλεγαν ότι οι γιατροί, μην έχοντας καμία ελπίδα για τη ζωή της, είπαν στον πατέρα της να δώσει εντολή να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή.

Η είδηση ότι η 21χρονη είναι νεκρή κυκλοφόρησε μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, τώρα λέγεται ότι δεν είναι νεκρή και πως παραμένει σε τεχνητό κώμα.

Δεν έχει ανακηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή, παραμένει σε τεχνητό κώμα, δήλωσε πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Bobbi Kristina η οποία πριν από 6 ημέρες βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στην Georgia των ΗΠΑ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις την πολυτάραχη ζωή της

Η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι οι αναφορές από μέσα ενημέρωσης ότι δεν υπήρχε πλέον καμία εγκεφαλική δραστηριότητα είναι λανθασμένες.

Οι γιατροί, πάντως, έχουν ήδη ενημερώσει την οικογένειά της πως δεν υπάρχει ελπίδα να τα καταφέρει και ίσως έχει φτάσει η στιγμή να πάρουν την απόφαση για την αποσύνδεση των μηχανημάτων.

Λίγες λεπτομέρειες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της από τότε που διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Ατλάντα.

Read More

And More