Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.11.2011 | 15:39

Δεν πλήρωνα τα χρέη μου για να πληρώνω τους υπαλλήλους λέει ο ιδιοκτήτης των Bodyline

Δεν πλήρωνα τα χρέη μου για να πληρώνω τους υπαλλήλους λέει ο ιδιοκτήτης των Bodyline
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Θύμα της οικονομικής κρίσης δήλωσε πως είναι ο 72χρονος Λέων Λεβής που προτίμησε να είναι συνεπής απέναντι στο προσωπικό του και άφησε σε δεύτερη μοίρα τις οφειλές του προς το δημόσιο.

Ο 72χρονος ιδιοκτήτης του γνωστού ινστιτούτου αδυνατίσματος οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Στη συνέχεια, τον παρέπεμψε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος του, αφού ζήτησε την προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του, τόνισε πως ο κ. Λεβής είναι θύμα της οικονομικής κρίσης. Προτίμησε να καθυστερήσει την αποπληρωμή των οφειλών του, για να μην αφήσει στο δρόμο 200 εργαζόμενους, όπως υποστήριξε.

Ακόμα, προσκόμισε στο δικαστήριο και λίστα με την ακίνητη περιουσία του πελάτη του, λέγοντας πως μόνο ένα από τα ακίνητα αυτά, αν εκποιηθεί, μπορεί να λυθεί άμεσα το θέμα των οφειλών του αλλά δεν το είχε κάνει μέχρι σήμερα γιατί αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων.

Ο 72χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου. Επίσης, δεν έχει ζητήσει να μπει σε καμία διαδικασία διακανονισμού, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του.

Διάβασε λεπτομέρειες για την υπόθεση στο Newsit
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 14:05

Top 10